no oczywiscie, ze tak:-) jak skompletuje testy wysle ci na maila, oczywiscie bedziesz miala pozniej dostep do mojej pracy, wiec bedziesz mogla poczytac co dzieki tobie powstaloMilia 14 miesięcy wystarczy?:-)

poczekaj kochana jeszcze troszke i absolutnie sie nie denerwuj...na pewno juz niedlugo poczujesz maluszka!:-)milia: no ja jeszcze nie czuję dzidziusia, i to mnie martwi bo już bym chciała czuć jego ruchy, wiem ze moze byc za wczesnie ale jak bym czuła kopniaczki to bym czuła się lepiej
kochana...nie nakrecaj sie tak , chociaz zycze ci wszystkiego co najlepsze ja tez mialam tempe 36.9-37, tydzien po terminie @ zrobilam test wyszla slaba kreseczka, malo widoczna co prawda ale byla i potem zrobilam betke i niestety wynik negatywny ciazy nie ma...i mimo tego, ze czulam i wierzylam, ze cos sie ze mna dzieje to i tak z tego nic nie wyszlo. podejzewam, ze to byla ciaza biochemiczna...takze niestety:-(Aguś u mnie też dobrze, tempka od wczoraj się nie zmieniła więc ciesze pyszczektroche się dzis napaliłam jak zobaczyłam taką samą jak wczoraj tempkę że może jednak się udało, ale wiem że jak zobacze I kreche, lub jak @ przyjdzie będę wściekła i złapię znów mega doła i będę ryczeć ...
Tobie zycze oczywiscie z calego serduszka wszystkiego co najlepsze i wierze, ze u ciebie byc moze zakonczy sie to cudowna wiadomoscia

biedna ta nasza Ael...ale skoro meczy sie od tylu godzin to od razu nie powinni podjac decyzji o cc? chyba to takie logiczne...hmmm

co dzis na obiadek robicie?