reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Milia 14 miesięcy wystarczy?:-)
no oczywiscie, ze tak:-) jak skompletuje testy wysle ci na maila, oczywiscie bedziesz miala pozniej dostep do mojej pracy, wiec bedziesz mogla poczytac co dzieki tobie powstalo:tak:

milia: no ja jeszcze nie czuję dzidziusia, i to mnie martwi bo już bym chciała czuć jego ruchy, wiem ze moze byc za wczesnie ale jak bym czuła kopniaczki to bym czuła się lepiej
poczekaj kochana jeszcze troszke i absolutnie sie nie denerwuj...na pewno juz niedlugo poczujesz maluszka!:-)

Aguś u mnie też dobrze, tempka od wczoraj się nie zmieniła więc ciesze pyszczek :-D troche się dzis napaliłam jak zobaczyłam taką samą jak wczoraj tempkę że może jednak się udało, ale wiem że jak zobacze I kreche, lub jak @ przyjdzie będę wściekła i złapię znów mega doła i będę ryczeć ...
kochana...nie nakrecaj sie tak , chociaz zycze ci wszystkiego co najlepsze ja tez mialam tempe 36.9-37, tydzien po terminie @ zrobilam test wyszla slaba kreseczka, malo widoczna co prawda ale byla i potem zrobilam betke i niestety wynik negatywny ciazy nie ma...i mimo tego, ze czulam i wierzylam, ze cos sie ze mna dzieje to i tak z tego nic nie wyszlo. podejzewam, ze to byla ciaza biochemiczna...takze niestety:-(
Tobie zycze oczywiscie z calego serduszka wszystkiego co najlepsze i wierze, ze u ciebie byc moze zakonczy sie to cudowna wiadomoscia:happy2:

biedna ta nasza Ael...ale skoro meczy sie od tylu godzin to od razu nie powinni podjac decyzji o cc? chyba to takie logiczne...hmmm:confused:

co dzis na obiadek robicie?

reklama
Lamia miałam w ost wtorek... wszystko w porządku, mały rośnie jak na drożdżach, pięknie się rozwija. Wydaję mi się, że tak mój organizm reaguje na szybsze obciążenie organizmu bo jednak teraz maluszek przybiera konkretnie na wadze :-p

Musze się kochane zmusić więc idę sprzątać ten korytarz... dziś mam na 16.30 fryzjera więc się troszkę odpręże

To jest najgorsze.. jak lekarze męczą dla zasaday.. a dopiero jak tętno dzidziusia słabnie albo cos innego sie dzieje,dopiero wtedy CC. Ja chciałabym miec taka mozliwosć,ze jak powiem 'DOSC' to lekarze biorą mnie na blok operacyjny.. Ja nie należę do tych osób które uważają że natularna metoda porodu jest najzdrowsza i najlepsza.
Moja szwagierka rodziła 18 godzin (tak ja dlugo trzymali) potem CC,-ale do dzisiaj ma uraz i łzy jej sie cisną do oczu jak mówi o tej 18 godzinnej meczarni,,

magdalena: o dzisiaj widzę fryzejr w toku bo ja tez idę i jeszcze któraś pisała ze sie wybiera .
'No moze ci się jakos woda zatrzymała ?

milia: ja mam na obiad z wczoraj udka i sałatkę z pomidorów dorobię , a na jutro zrobie piersi z kurczaka z kuskusem tylko jeszcze nie wiem w jakiej postaci :))
Pisałam ci że chce poczuć ruchy i wczoraj na wieczór maluszek dłami znać ,co prawda tylko chwilkę i bardzo delikatnie ale to był pierwszy prawdziwy wyczuwalny ruch takie smyranie :-)

martocha: ja powiem szczerze też nie wiem czy naturalny poród lepszy nić cc, ale jak kobieta tyle się męczy to w końcu by mogli się nie zająć a nie czekać do ostatniej chwili

Heh... Ale tą naszą Ael ten Wiktorek wymęczy.... :-( ale Mam nadzieję ze zaraz będzie już po wszystkim!

Co tak pocichły?? Heh co by tu na obiad zrobić.... chyba dzisiaj będą schabowe z frytkami bo nic innego w domu nie mam :-D znaczy w zamrażarce :-p

Ostatnia edycja:
mila ja tez sie staram juz 11miesiecy jak cos to pisz poda ci mail
super!! bede pamietac i jak cos to odezwe sie, podacie mi maila i wysle wam testy!:-):happy:

milia: ja mam na obiad z wczoraj udka i sałatkę z pomidorów dorobię , a na jutro zrobie piersi z kurczaka z kuskusem tylko jeszcze nie wiem w jakiej postaci :))
Pisałam ci że chce poczuć ruchy i wczoraj na wieczór maluszek dłami znać ,co prawda tylko chwilkę i bardzo delikatnie ale to był pierwszy prawdziwy wyczuwalny ruch takie smyranie :-)
aaaaa:happy2: no to super!! maluszek jednak dal o sobie znac...teraz smyra to milo, potem jak beda kopniaczki to chyba juz nie bedzie tak fajnie:-) zazdroszcze, ale tak pozytywnie kochana!

Fifcia..ciebie tez moge prosic o pomoc w tej mojej pracy mgr, bo ty tez chyba 11miesiecy sie staralas?

fofka: a no poczułam, ale tak jak pisąłm to było bardzo subtelnei delikatne, tylko czekać aż mnie kpnie- juz nie mogę sie doczekać

milia: no ja tylko 3 miesiace się starałam, ale myslałm ze coś z nami nie tak, bo przez jakieś 6 lat kochaliśmy sie bez żadnych zabezpieczeń, i sie dziwiłam czasami ze nie wpadliśmy w tym czasie , ale na szczęście jak zabraliśmy się za działnie to posżło szybko

reklama
Do góry