reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Cześć dziewczynki..
potwierdziła się diagnoza-serduszko nie bije.
Jutro na 9.00 przyjmą mnie do szpitala.. Podobno dadzą jakaś globulkę aby rozpulchnić a potem łyżeczkowanie.
Mąż jest wspaniały..oboje cierpimy..ale razem jest raźniej..
Dziękuje jeszcze raz za wsparcie..

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki..
potwierdziła się diagnoza-serduszko nie bije.
Jutro na 9.00 przyjmą mnie do szpitala.. Podobno dadzą jakaś globulkę aby rozpulchnić a potem łyżeczkowanie.
Mąż jest wspaniały..oboje cierpimy..ale razem jest raźniej..
Dziękuje jeszcze raz za wsparcie..

:-:)-(<tule z całego serca>:-:)-(
Trzymaj się Kochana, oboje się trzymajcie.

Martuś, bardzo mi przykro :( nawet sobie nie umiem wyobrazić co przeżywacie :( wspierajcie się mocno oboje i nie obwiniajcie, to nie Wasza wina.

reklama
Oj Sil jak mogłbyśmy cię wywalić!!!

Oj Martocha... współczuję... wiem co to za ból... ale na pocieszenie powiem ci ze to nie wyklucza kolejnej zdrowej ciąży!! Ja wiem ze teraz ciężko o tym myśleć, ale będzie dobrze... życie czasem zdaje się być niesprawiedliwe a takie rzeczy czasem się zdarzają... :-(

Donia wiem ze by mogła co miesiąc wypisywać... ale po co? Jak moze częściej i inkasować kasę? Już jej to delikatnie sugerowałam... ale nie zadziałało... a co mam powiedzieć? "Proszę wypisywać mi zwolnienia co miesiąc, bo drogo mnie Pani kosztuję" :sorry2:

Do góry