reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
U mnie wszystko niby ok, ale pojde powtórzyć badania jak teraz sie nie uda a tego mojego to nawet cieżkim roboticzym sprzetem sie nie da zaciagnac do lekarza chociaz juz jestem a dobrej drodze zeby poszedl:) jeszcze kilka stękań nad uchem i pojdzie:) czas najwyzszy :)

Tez sobie nie wyobrazam mojego ciagnac, on sie nie da. Choc ja poki co nie biore tego wogole pod uwage..
Kurde to jak dobrze kochana, to moze tylko nastawienie psychiczne blokuje..

ie wiem, u mie jest jeden problem(ieregurale cykle) ale że ja nie chcialam tabletek hormonalych to lekarz powiedzial, zebym na razie próbowała a jak sie nie uda to zebym po jakims roku przyszla i bedziemy dalej myslec.. Teraz mysle, ze pewnie sie zgodze na te tabletki aby wyrówać te cykle i zobaczymy po tym co sie bedzie dzialo.

Madziulka z tymi tabletkami na uregulowanie cykli to bym uważała, ja mam podobny porblem od zawsze, nieregularne cykle, bolesne miesiaczki, i owszem w trakcie stosowania było super wszystko jak w zegarku i znacznie mniejsze bóle, ale jak odstawiłam to na nowo wolna amerykanka...mozliwe ze nie jest to regułą, nie chciałabym być mądrzejsza od lekarzy, ale lepiej sceptycznie do tego podchodzić

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry