reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Fifka: Miałaś pełne prawo się zdenerwować. Tym bardziej, że bierne palenie jest równie szkodliwe i dla Ciebie i dla dziecka. Eh faceci są beznadziejni. Też paliłam i to dużo, mój pali cały czas, mimo że teraz za każdym razem wychodzi na balkon i tak w całym domu śmierdzi papierosami. To jest nie do zniesienia, wszystko jest przesiąknięte dymem, łącznie ściany. Coś czuję, że dopiero remont i wypranie wypoczynku coś zmieni ;/

Teraz nie wiem jak ja mogłam palić. To jest okropne. No ale człowiek młody i głupi. Ale niestety człowiek nawet jak rzuci nałogowcem będzie do końca życia. Mam koleżanki które nawet po paru latach ciągnie do palenia.

reklama
ehh ci faceci :zawstydzona/y: gorzej niz dzieci:tak: Ma_g zazdroszcze juz prania ubranek ja juz sie nie moge doczekac zakupow dla malucha moja siostra mi mowi wczoraj ze ma na strychu pelno ciuszkow dla malucha i ze jak chce moge sobie je przejrzec i zabrac co mi sie spodoba a nakupowac nowych juz na wiekszego malucha w sumie pierwsze miesiace to maluch rosnie i pewnie polowy ciszkow wcale nie zalozy brat mi mowi ze zostawia mi cos lepszego po swoim synku :-p wiec moze nie bede musiala kupowac tych najmniejszych kupie co najwyzej kilka nowych na wyjscia do lekarza itp i tak maluch w lozeczku i cycusiu wiecej czasu spedzi hehe a i siostra i brat mowia ze niektorych nawet nie zalozyli swoim malucha

raz dziennie tylko ? no u mnie dziś wg suwaczka 56 dzień..
Brałam rano po 2 tabletki. 56 dni???? Ty może test zrób :-)

Zafasolkuje dzidzia wie co dobre ! Też bym sobie zjadła taką rurkę :-D A jak Ty w ogóle się czujesz ? Masz jakieś wredne objawy :p typu przytulanie się z kibelkiem czy spokojnie znosisz ciąże?
Miałam mdłości w 6 tygodniu, ale bez zbliżeń z wujem czechem. Miałam skoki cisnienia, ale przeszły przez 2 tygodnie byłam na zwolnieniu bo mnie rwa kulszowa dopadła, ale puściła nieco i wróciłam do tyry. Ogólnie jest ok :biggrin2:

A ja dzisiaj znowu wstałam lewą nogą... jestem wku*wiona i zła jak cholera!! :angry: tyle razy już o to były kłótnie... pozwoliłam mu już palić w łazience.... nie nie ku*wa on wciąż pali w pokoju jak ja śpie... w tym pokoju będzie dziecko, chce żeby wszytko "odpoczęło" od dymu papierosowego przed narodzinami... i co? W dupie mnie ma!! :wściekła/y: w pokoju stoi wózek... mówie temu debilowi ze gdzie będzie wsadzał później dziecko??? DO POPIELNICZKI!!!?? A rano ma jeszcze czelność burzyć się że ja muszę dłużej przygotowywać się do seksu (znaczy psychicznie) a tfu ku*wa ja mu dam seks... spadam dzisiaj na cały dzień do mamy i mam go gdzieś...
u mnie by palenie w domu nie przeszło. nawet jak mam gości, to nie pozwalam palić w domu, nawet na balkonie, chcesz kopcić to dymaj na podwórko, przy okazji sobie z psem pogadasz. Na szczęście mój mąż nie kopci.

Neciuszka to wczoraj zaglądała na forum?

Ostatnia edycja:
Mag dokładnie ;-) ja też mam 3/4 ubranek po kimś... a ja sama kupiłam naprawdę tylko kilka sztuk... mam pełną torbę tych w rozmiarze 56-62 więc jestem pewna, że nie ubiorę większości z nich ale na pewno będę się starała założyć wszystko to co sama kupiłam a w następnej kolejności te używane, żeby mi tak żal nie było, że tyle nie zdążyłam wykorzystać :-p

Laura, może Ucieczka z Sobiboru? Też polecam

Fifka, miałaś prawo się wściec. My na szczęście nigdy nie paliliśmy, palą moi rodzice, ale tylko w kuchni, w pokojach nigdy się nie paliło i nawet, jak są goście, to wychodzą i tyle

sil i jak tam samopoczucie dzisiaj??

ma_g pelna eufori a zdrowko jak?? tylko odpoczywaj troche wiecej:tak:

fifka chyba sobie poszla taka zla:-(
e macie pomysl na jakies sniadanko bo nie wiem co bym zjadla:sorry2:

czesć dziewczyny ;)
SIL o rany jak to u Ciebie zleciało!! pamietam jak jeszcze niedwno rozmawiałyśmy o Twoich obawach z odstawieniem tabletek i o tym jak sie cieszyłaś jak zobaczyłaś II kreski a teraz zostało tylko 22 dni do porodu!!! o rany... zobaczysz bedzie dobrze ;) bede trzymała kciuki ;)

ja dzisiaj mam hsg... boje sie bardzo chociaz bedzie pod narkoza.... boję się wyniku i bólu po... ale mój mąż rzucił palenie i to napewno wpłynie na poprawe jakosci armii i daje mi to wszytko nadzieje ;)

rasta &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&7 i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
magenta, Ty już czujesz ruchy dziecka? Jakie to uczucie? bo ja jak się wieczorem dotknę brzucha to czuje pod ręką takie pulsowanie, ale nie wiem czy to mój puls gdzieś przebija, czy to ruchy dziecka. Ale tak w środku, to narazie nic do mnie nie dociera :-(

reklama
Rasta kochana to 3 mam mocno kciuki :tak: i zycze fasolinki:-) wyniki beda dobre napewno

zafasolkuje moje ruchy malucha ktore odczowam nie czesto czasem to takie jak by gilgotanie jak narazie nie sa to jakies mocne kopniaki i te pulsowanie tez czulam

Ostatnia edycja:
Do góry