zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
ja brałam lutkę podjęzykowa, ale czy nazwać to można na wywołanie? Po odstawieniu tabletek anty dostałam lutke i miałam ją brać od 15 do 25 dc.Fifka haha.. ja po sexie też odwracam się dupą i idę spać :-) to M. sie do mnie przytula..
a u mnie @ ani widu ani słychu.. i teraz mam pytanie do tych co brały lutkę podjęzykowo na wywołanie.. mam w domu lutkę i chyba muszę się z nią zaprzyjaźnić..
Ostatnia edycja:

ja mam ochote na drozdzowke z budyniem 
??
tyle razy już o to były kłótnie... pozwoliłam mu już palić w łazience.... nie nie ku*wa on wciąż pali w pokoju jak ja śpie... w tym pokoju będzie dziecko, chce żeby wszytko "odpoczęło" od dymu papierosowego przed narodzinami... i co? W dupie mnie ma!!
w pokoju stoi wózek... mówie temu debilowi ze gdzie będzie wsadzał później dziecko??? DO POPIELNICZKI!!!?? A rano ma jeszcze czelność burzyć się że ja muszę dłużej przygotowywać się do seksu (znaczy psychicznie) a tfu ku*wa ja mu dam seks... spadam dzisiaj na cały dzień do mamy i mam go gdzieś...
wcale sie nie dziwie ze zla jestes <tule kochana >:* mocno moj ma dwa wyjscia balkon albo wc do palenia i ogolnie stara sie nie palic wcale w domu
mój mąż pali na korytarzu, rano sobie pozwala na palenie w domu przy oknie dachowym... na szczęście nie leci nic do domu ale i tak mnie to strasznie denerwuje.