reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

zostały 2 kawalki dla meza jak wroci z pracy powstrzymałam sie i nie zjadłam ;-) ale juz zimna ...ale do mnie masz daLEJ NIZ DO KUCHNI ;-)HIHI AKE ZAPRASZAM ODRZEJE CI ;-)

reklama
MYSLISZ ZE JA TAKA ZDOLNA /??
program sie skonczyl maz juz jedzie niedlugo bedzie a ja zaraz zasne jestem padnieta dzisiaj///jak nic trace coraz szybciej sily w 3 trymestrze...

wiec ide spac dobranoc:*

Ja też zmykam! Jakaś padnięta jestem... dobranoc :*

Pyscek a ja tak patrze na ten twój wykres... twoja tempka szaleje i znowu rośnie! A nóż może w końcu się udało! Życzę ci tego całego serca! :*

Siemano z rana :-)
Wiecie co zachcianki ciążowe są koszmarne. Dzisiaj idąc do pracy, prawie biegiem leciałam do sklepu bo mi się rurki z kremem zachciało. Jeszcze się dobrze nie rozebrałam z kurtki, a już ją jadam. masakra jak małe dziecko :-)
A poza tym wszystko u mnie ok :-)

reklama
Ależ ja dzisiaj lewą nogą wstałam...mój mnie od rana juz wkurzył... odwrócił się do mnie dupą po czym mówi "to może jakaś mała rundka"? A wal sie kurde... zabawi się i pójdzie spać? Teraz tez poszedł... czemu faceci nie myślą? :angry:

Fifka haha.. ja po sexie też odwracam się dupą i idę spać :-) to M. sie do mnie przytula..:-p

a u mnie @ ani widu ani słychu.. i teraz mam pytanie do tych co brały lutkę podjęzykowo na wywołanie.. mam w domu lutkę i chyba muszę się z nią zaprzyjaźnić..

Do góry