reklama
Pyscek
:)
hahaha prześlij mi kotku telepatią te dwa kawałeczki 

Pyscek
dobranoc :*
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Ja też zmykam! Jakaś padnięta jestem... dobranoc :*
Pyscek a ja tak patrze na ten twój wykres... twoja tempka szaleje i znowu rośnie! A nóż może w końcu się udało! Życzę ci tego całego serca! :*
Pyscek a ja tak patrze na ten twój wykres... twoja tempka szaleje i znowu rośnie! A nóż może w końcu się udało! Życzę ci tego całego serca! :*
Ooollcciiaaa
Fanka BB :)
tak Was podczytuję ale nie mam weny pisać ...
apropo filmów o ciąży:
Życie przed życiem - Film Online - Onet Vod
apropo filmów o ciąży:
Życie przed życiem - Film Online - Onet Vod
Pyscek
powiem Ci Fifciu że sama już głupieje z moją tempką ....
czekam do czwartku i wszystko się okaże ...

madziulek20
wyczekana MAMUSIA :)
Pyszczku Kochana ja tam nadal trzymam &&&&&&&& bo mam przeczucie ze jednak sie udalo :***
zafasolkujęodzaraz
Siemano z rana :-)
Wiecie co zachcianki ciążowe są koszmarne. Dzisiaj idąc do pracy, prawie biegiem leciałam do sklepu bo mi się rurki z kremem zachciało. Jeszcze się dobrze nie rozebrałam z kurtki, a już ją jadam. masakra jak małe dziecko :-)
A poza tym wszystko u mnie ok :-)
Wiecie co zachcianki ciążowe są koszmarne. Dzisiaj idąc do pracy, prawie biegiem leciałam do sklepu bo mi się rurki z kremem zachciało. Jeszcze się dobrze nie rozebrałam z kurtki, a już ją jadam. masakra jak małe dziecko :-)
A poza tym wszystko u mnie ok :-)
reklama
Magd.a
Ależ ja dzisiaj lewą nogą wstałam...mój mnie od rana juz wkurzył... odwrócił się do mnie dupą po czym mówi "to może jakaś mała rundka"? A wal sie kurde... zabawi się i pójdzie spać? Teraz tez poszedł... czemu faceci nie myślą?![]()
Fifka haha.. ja po sexie też odwracam się dupą i idę spać :-) to M. sie do mnie przytula..

a u mnie @ ani widu ani słychu.. i teraz mam pytanie do tych co brały lutkę podjęzykowo na wywołanie.. mam w domu lutkę i chyba muszę się z nią zaprzyjaźnić..
Podziel się: