reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

witam jestem w pracy ale nadrobilam czytajac co u was sie dzialo ja jestem dzis zla... nie podchodzic gryze... znowu zgaga pije mleko i nic w pracy a polozyc sie niemoge.. ahh
pobrali mi 6 probowek krwi pyscek pisal... wampiry jedne ;-)
a ginek mnie nie przyjol ale za tydzien mnie przyjmie a ja sie zaczekam specjalnie czlowiek jedzie a tu cie olewaja i jak tu sie nie wkurzyc..bo on tylko 15 numerkow ma... ale zawsze mi odkladala jeden numerek a teraz nie wry...
no ale coz.. ale rano bylam podpisac deklaracje do szkoly rodzenia i okazalo sie ze tak jak wiedzialam musze podpisac deklaracje o polozna co mnie potem odwiedzi i co polozna ma gabinet na 2 stronie mojej ulicy ;-) wiec moge do niej codziennie od 8-9 przyjsc i dzwonic o kazdej godzinie powiedziala sympatyczna kobietka ;-) jedna tylko dobra wiadomosc ;-) ale zawsze cos ;-) bede wieczorkiem ;-):*po 22 ;-) jak dojade z pracy ;-)

mag enta co do tycia z 87 mam 95 wiec tyjemy ostatnio wiecej.. amelka rosnie ;-)

wlasnie sie ucieszylam jeszcze miesiac rowny do usg specjalistycznego ostatniego trzeciego ;-) no leci ten czas ;-) ale mnie to ucieszylo ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
a ja chyba dostaje okres!! chyba nigdy sie tak z tego nie cieszylam:-)bo juz naprawde mialam obawy, ze cos ze mna sie dzieje nie tak, nie daj BOG musialabym brac cos na wywolanie...a tak to sluz rozowy sie robi to i @ bedzie sie zbieral...a co bierzecie na bol okresowy? bo ja zawsze ibuprom, ale dzis wzielam nospe, niestety pomogla tylko na chwile...

Milia na mnie nigdy nospa nie działa... zawsze brałam ibuprom max. To był dla mnie najlepszy środek. Żadne apapy itp nigdy nie pomagały... czasem brałam Ketonal forte ale to już lek na receptę.

Fifcia...to wlasnie mnie tez nie...chyba powroce do tego ibupromu jednak...ketanol mam, ale to zostawiam na sytuacje kryzysowe:-) a jak tam twoj humor? lepiej juz?

Witam wszystkie kobitki i kazdego z osobna.

Ale miałam dzisiaj dzien nie dos ze jak jechałam do szkoły rodzenia na dworcu nie było gdzie usiasc ale na szczescie nie musiałam długo czekac na autobus.Potem Pani w szkole juz po zajeciach pytała sie jak tam przygotowania do narodzin dzidzi ( pani w szkole to jest moja gin) itp kazdy z kolei opowiadał a jak przyszła moja kolej powiedziałam ze przygotowania ida pełna para i ze wczoraj miała USG to odrazu sie zapytała czy synus juz jest obrucony głowka w duł a ja odp ze nie ze lezy na pleckach a nozki sa po prawej stronie a głowka po lewej powiedziała aaaa wiekszasc dzieci juz jest odwrocone w 32 tyg ale niektore jeszcze czekaja do ostatniej chwili.Powiedziała ze jak sie nie odwroci głowka na doł do konca grodnia to zrobimy usg i jak dalej nie bedzie obrucony to zmierza biodra i miednice ,zobacza ile dzidzia bedzie wazyc ijak wszystko sie zmiesci w normie bede rodzic posladkowo a jak nie to ostatnie wyjscie bedzie CC ale narazie nie mam sie niczym przejmowac bo jeszcze ma 1 mc czasu.

Jak wracałam autobosem do domku to myslałam ze zwymiotuje bo było słychac i czuc ze ktos wymiotuje i potem smierdziało w całym autobusie fuujjjjj i kisiłam sie tak około 45 min ale na szczescie wytrzymałam

Witam się i ja:)
Fifka zazdroszczę Ci tego basenu. Ja się za bardzo boję infekcji i mimo że moje szczęście chodzi to ja sobie odpuszczam. Za to z maluszkiem zamierzamy często chodzić.
Wysiedziałam się dzisiaj w szpitalu na tym KTG grrrr.. Cukry miałam podwyższone z powodu przeziębienia i lekarka robiąca opis stwierdziła że musi to skonsultować . Mówiłam że jutro mam wizytę u diabetologa ale nieeeeee.... i chyba zapomniała o mnie bo jak wróciła to wywoływali kolejne cięzarówki a ja godzinę kwitłam na korytarzu. Upomniałam się wreszcie i po minucie byłam wolna:szok: Taka przeprawa widzę czeka mnie co tydzień. No ale czego chcieć od państwowej placówki :eek:

reklama
Fifcia...to wlasnie mnie tez nie...chyba powroce do tego ibupromu jednak...ketanol mam, ale to zostawiam na sytuacje kryzysowe:-) a jak tam twoj humor? lepiej juz?

Humorek lepiej! Dziękuję ze pytasz! :*

AAA a ja właśnie wróciłam z basenu i powiem wam ze czuję się jak nowo narodzona! :-D Niby zmęczona (poszłam na 1.5 godziny) ale i cudownie błogo wypoczęta :tak: Konrad w trakcie pływania oszalał! Musiałam wziąć deske do pływania bo bałam sie wpływać na głębiny przy jego ruchach. Kilka razy tak mocno kopną że odruchowo się kuliłam a na głębinach to było niebezpieczne. :sorry: Zobaczymy tylko jutro czy nie będe płakać... bo czuję przemęczenie mięśni jak cholera...

Do góry