• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

jak tu cicho....jestem troche w szoku:eek: dzis caly dzien siedze w dresach i nic mi sie nie chce...a powinnam sie tyyyle uczyc...ehhh...
Pyscek...no i jak tam dupek? tolerujesz go spokojnie, bo niektorzy srednio sie czuja po tych lekach;-)

reklama
Cześć dziewczyny :)))
Wracam po długiej nieobecności ;-)

Potrzebowałam chwili wytchnienia i oderwania się. W poprzednim cyklu tak się nakręciłam, że hej. I jedna krecha bardzo bolała.

Musiałam troszkę odpocząć :zawstydzona/y: Teraz jestem po owu i grzecznie czekam co los przyniesie. Już się nie nakręcam, nie testuję (nie mam nawet w domu testu, żeby nie kusiło). Testować będę 10.12. jak @ nie przyjdzie. Powinna być 9.12. Ale co ma być to będzie. Teraz mam takie nastawienie.

Pyscek, kochana co u Ciebie słychać??? :-D

jak tu cicho....jestem troche w szoku:eek: dzis caly dzien siedze w dresach i nic mi sie nie chce...a powinnam sie tyyyle uczyc...ehhh...
Pyscek...no i jak tam dupek? tolerujesz go spokojnie, bo niektorzy srednio sie czuja po tych lekach;-)

już brałam go wcześniej ale tak jak wcześniej tak i teraz dobrze się po nim czuję :-)
Pyscek, kochana co u Ciebie słychać??? :-D
u mnie jakoś dziwnie ostatnio .... tzn.. dobrze się czuję... czasem jak się przejem to mi niedobrze i brzuch boli :( często rano mi niedobrze, za często latam do wc :( i czasem mnie cycki bolą :(
myślałam, że jak pojadę do szkoły to przestane o tych testach i fasolce myśleć ... ale NIE da się :-( dziś nawet na wykładzie narysowałam z nudów chłopczyka i dziewczynkę - bobaski :-p
A Ty Aguś jak tam się czujesz co u Ciebie ??

no to dobrze Pyscek, ze u ciebie ok:-) ja juz sama sie nie moge doczkac twojego testu:-)
Aga...dobrze, ze do nas wrocilas:tak: na pewno ten odpoczynek ci sie przydal...teraz mysle, ze idziesz z podwojna para:tak: !

Pyscku, a dziękuję, dobrze. Dziś mam mega leniwy dzień i dopieszczam męża, bo biedak ma chore zatoki.
Wcale się nie dziwię, ze nie możesz przestać o tym myśleć. Masz baaardzo ciekawą sytuację.

Aga, dobrze, że wróciłaś :) gratuluję wyluzowania

Atan mój Konrad jak co dzień daje czadu mamusi :-D a w nocy to ostatnio normalka ze mnie budzi i muszę się nim "zająć"... Fajny bąbel :-)

Magda a co się stało? :szok:

Witaj Pyscek! Jak tam twój brak @? :laugh2: Jak sie czujesz?

Ja dzisiaj kupiłam na allegro komodę! Jutro wieczorem po nią jedziemy :-D cieszę się jak nie wiem! Po weekendzie któregoś pięknego dnia zajmę się już praniem i układaniem ubranek :tak:

reklama
Pyscek to Tobie się udało jednak??? :-):-):-)

powiem tak : udało się i nie udało ... w czwartek byłam u gina na wizycie, ale wieczorem w środę zrobiłam test bo nadal brak @ nie chciałam robic ale mąż mnie namówił i wyszły II kreseczki, ale ta druga to taka lekka i bladziusieńa, więc jak mi dziewczyny doradziły zrobiłam w piątek z porannego moczu i wyszła I krecha ... ( ale może przez to że test o czułości 25uml/ml i nie złapało - bo może ciąża za wczesna) u gina też nic nie zobaczyła, ale nie zaprzeczyła że mogę być w ciąży bo wszystko wskazywało po badaniu i USG że może się udało, dostałam tabletki mam przez 10 dni brać a potem po nich mam lecieć na bete bo mi dała skierowanie i uprosiłam toxoplazmoze :-) aby sobie sprawdzić, więc jak nie przyjdzie @ to w niedz lub w poniedz zrobię test i zobaczymy co wyjdzie i co beta pokaże w poniedz,. (chyba, że wynik we wtorek dostane) :-) otóż to cała moja historyja ... a żeby było jeszcze do tego to tempka mi szalaje jak sama chce i nikt nie wie o co chodzi :zawstydzona/y: hehe .... jestem orginalna :-D

Fifka - dobrze się czuję :-) a więcej pisałam w postach wyżej :-D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry