Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Teraz jestem po owu i grzecznie czekam co los przyniesie. Już się nie nakręcam, nie testuję (nie mam nawet w domu testu, żeby nie kusiło). Testować będę 10.12. jak @ nie przyjdzie. Powinna być 9.12. Ale co ma być to będzie. Teraz mam takie nastawienie.
jak tu cicho....jestem troche w szokudzis caly dzien siedze w dresach i nic mi sie nie chce...a powinnam sie tyyyle uczyc...ehhh...
Pyscek...no i jak tam dupek? tolerujesz go spokojnie, bo niektorzy srednio sie czuja po tych lekach;-)
u mnie jakoś dziwnie ostatnio .... tzn.. dobrze się czuję... czasem jak się przejem to mi niedobrze i brzuch boliPyscek, kochana co u Ciebie słychać???![]()
a w nocy to ostatnio normalka ze mnie budzi i muszę się nim "zająć"... Fajny bąbel :-)
Jak sie czujesz?
cieszę się jak nie wiem! Po weekendzie któregoś pięknego dnia zajmę się już praniem i układaniem ubranek 
Pyscek to Tobie się udało jednak??? :-):-):-)
hehe .... jestem orginalna