reklama
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
A jakaś przyjaciółka?? Tak jak pisałam wcześniej, czasami obce osoby lepiej się sprawdzają w tej roli niż rodzina...
zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
ma_g no ja właśnie patrze w ten sam sposób i dlatego mamy dylemat, czy brat męża jest dobrym kandydatem na chrzestnego. Bierzemy go tylko ze względu żeby się na nas nie po obrażali - co byłoby wielce prawdopodobne gdybyśmy wzięli oboje chrzestnych z mojej rodziny. najsensowniej było by wziąć pary
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Fasolka no niestety tak jest często, że czasami nie do końca jesteśmy kogoś pewni a nie mamy tak jakby wyjścia... :/ ja mam jedynie takie problem czy aby na pewno obciążać mojego brata... bo brat mojego męża też by się spisał a mój jest w trakcie remontu mieszkania, tak jak wcześniej pisałam jemu też się urodzi lada chwila w grudniu córeczka i mają dość wydatków :/ i ja nie patrze na to, że nie kupią fajnego prezentu na chrzciny bo skuli mnie nie musi nic przynosić ale wiadomo, że ta druga osoba czuje się w jakiś sposób zobowiązana i właśnie tego się boje, czy go dodatkowo teraz nie obciążę... 

M
mineralnakocica
Gość
Magdalenko: własnie w tym problem że ja nie mam ani jednej koleżanki ,przyjaciółki znajomych w mojej dzielnicy wszystcy za mna nie przepadali dlatego że mój ojciec jest mundurowym raz zostałam pobita za to że mój ojciec jest klawiszem pracuje w zakładzie karnym nikt nie chciał sie ze mna zadawac a bo córka klawisza doniesie itp sprawy...a pozatym ja mimo że mam 18 lat miałam inne plany marzenia rózniłam sie od innych dla mnie wazna była rodzina żeby miec swoja rodizne męza,dzieci, mieszkanie obowiązki i tak wyszło że nie mam nikogo miałam przyjaciółke ale ona zaczela trwke palic papieroski a mnie w to nie szło wciągnąć
M
mineralnakocica
Gość
Nie nie uraziłaś.
Ale jestem wku**iona pies mi telefon zeżarł klapke która chroni baterie wyrwał pogryzł na ekranie rysa i nie chce sie włączyc ja pierdziele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ze stołu sobie go sciagnął poszłam tylko opróżnic zmywarke i włozyc brudne naczyn ia a on juz miał mój balsam do ust bo usta mi pekaja strasznie a jak na noc nieposmaruje to rano mam taka twrda skorupe że szok. to juz mi przegryzł tubke i do wyrzucenia i telefon rozpracował
Ale jestem wku**iona pies mi telefon zeżarł klapke która chroni baterie wyrwał pogryzł na ekranie rysa i nie chce sie włączyc ja pierdziele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ze stołu sobie go sciagnął poszłam tylko opróżnic zmywarke i włozyc brudne naczyn ia a on juz miał mój balsam do ust bo usta mi pekaja strasznie a jak na noc nieposmaruje to rano mam taka twrda skorupe że szok. to juz mi przegryzł tubke i do wyrzucenia i telefon rozpracował
Ostatnio edytowane przez moderatora:
zafasolkujęodzaraz
ahhhaha, a co masz za psiaka?
M
mineralnakocica
Gość
Młodego szurnietego goldena retrivera 
reklama
zafasolkujęodzaraz
oj cudowne one są, o ile dobrze wychowane ;-)
Podziel się: