• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
No mam nadzieję, bo póki co jak przychodzi kuzyn ze swoją córeczką i ja ją biorę na kolana to Naja (bo tak się wabi) robi się strasznie zazdrosna, nie odstępuje mnie na krok i skacze po mnie. Myślę, ze jak będzie dziecko na codzień to oswoi sie z tą sytuacją ale początki mogą być ciężkie a nie chce też jej za bardzo odizolować, żeby nie poczuła się odrzucona. W ogóle teraz nie odstępuje mnie na krok, ona jest moim cieniem dosłownie! chodzi za mną nawet do ubikacji siusiu bo jednak już dość długo jestem na zwolnieniu i cały czas jestem w domku.

Kotka jest dośc leniwa ale pies ciagle za mną łazi ale uważam że bardziej za tym że mysli że dostanie cos do jedzenia ^^

Magdalena cały urok Main Coon to fakt że są największymi kotami :-D Ja z meżem planujemy takiego kotka, ale narazie nie teraz, zobaczymy jak najpier będzie z małym. No i piesek też czeka w kolejce :tak:

reklama
Kwiatuszku my właśnie słyszeliśmy o tym sprayu ale się zastanawiałam czy to nie taki pic na wodę... a masz jakąś konkretną nazwę??

A ja w ogóle się tak zasiedziałam, ze zapomniałam, że mam dziś wizytę u ginekologa na 17.40 :szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry