• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dobry dzień..

dziękuję Donia za moją chrześnicę ;-) śliczna, ale policzki ma po mnie hahahah :-)

Magdalena dbajcie o siebie :-*

Fifcia piękne to jest, ja Ci pokażę, jaki "mój" Leonek ma pokój :-) on ma malunki na całą ścianę, ale naprawdę wow Twoim zdolnościom ;-)

ja dziś na max. wqrwie.. Nie wiem jak zmusić faceta do wyniesienia zalegających foteli już od kilku dni.. błagania, groźby i proszenie nie pomaga, jeszcze dziś jego szurniety pies potargał legowisko więc cały przedpokój w gąbce.. jak zaczęłam to sprzątać wrócił M. z panelami i czymś tam ( chyba stolik) i na środku pokoju to umieścił wypyszczająć moje mopy wprost w tą gąbkę jak ryknęłam, to poroznosiły po całym mieszkaniu, nawet pod łóżko wlazły.. więc ja sprzątałam i wyciągałam elektryzującą się gąbkę z psów a mój facet lata za jajowatą piłką.. #$%^&&* mać !

reklama
Atanku u mnie też będzie łóżeczko safari z żyrafą :tak: a komodę mam po prostu taką całą ciemną w kolorze łóżeczka (sporo większą niż ta z kompletu) Właśnie przez te łożeczko wpadłam na pomysł z motywem na obrazki :-D

Fajniutkie buty! :tak:

Iwasku ogólnie więcej gadżetów i rzeczy jest dla kobiet niż mężczyzn, nie ważne od wieku :-D

Magda jakbym miała pokoik tylko dla dziecka to bym dopiero zaszalała!! :-D ale niestety mam tylko kącik w salonie... wiec musiałam tak skromniej szaleć :tak: I dziękuję ;*

Mój mężulek poszedł sprzątać i robić kolację (i to jeszcze się ze mną licytuję co zrobi dzisiaj co jutro... ja mu dam :-D) Dzisiaj też teście z okazji świat zaczynają gadać ludzkim głosem :tak: Przychodzili do nas i widzieli ze my tu rewolucję w domu robimy, remonty itp. Teściowa poprała mi fieranki. Teść pozwolił wybrać na allegro nowe zasłonki do salonu "pod choinkę" i po weekendzie jedzie z moim M kupić nam nowy parapet! Niby się buntowałam przed tym, ale skoro mamy nad tym pełną kontrole i sami wybierami to aż grzech nie skorzystać a i oni są szczęśliwi bo uwielbiają "dawać" :-p

Ja też już jestem :-D poczytałam, poczytałam i już wiem co najważniejsze powinnam wiedzieć :-p biorąc pod uwagę, że będzie z tego przedmiotu test jednokrotnego wyboru uważam, że nie ma sensu kuć konkretnie definicji a wystarczy znać ogół znaczenia danego terminu i jak się zobaczy odpowiedzi to zawsze coś w głowie zaświta :-p

IWASKU ja też się głównie opierałam na zakupach internetowych i tak jak piszesz, dużo zaoszczędziliśmy dzięki temu.
Niestety wydaję mi się, że dla dziewczynek jest dużo większy wybór tych różnych śliczności ale chłopca też można wystroić :-)
A ta pierwsza sukienka jest bardzo ładna i wydaję mi się, że odpowiednia na cywilny... chociaż niektórzy do cywilnego idą w normalnej białej sukni ślubnej.

Co do pokoju maluszka to ja choruję na takie literki KOLOROWE LITERKI 3D IMIĘ DZIECKA + PREZENT GRATIS (1979865686) - Aukcje internetowe Allegro

No właśnie! Dlatego mogę sobie chorować... :-p chociaż to zależy jeszcze jak damy na imię bo cały czas się zastanawiamy nad: Oliwier, Marcel i Bartuś :-p chociaż w sumie ilość liter w każdym dość podobna

Witam sie z kazdym z osobna....
Przyszłam troche ponazekac.Podbrzusze boli mnie jak diabli wziełam nospe juz dwa razy ale nic nie przechodzi z tym ze boli tylko jak chodze jak leze to tak jak by nic sie nie stało.

:baffled: babcia moja umarła a ja nawet nie mam jak jechac do Pl na jej pogrzeb..Tak bardzo sie cieszyła ze jestem w ciazy tak bardzo czekała na Remika:-( i sie nie doczekała:baffled:
Bedzie mi jej tak bardzo brakowac...To juz drugi pogrzeb w czasie jak jestem wciazy

Moj M przyjechał tylko na weeked i w poniedziałek musi wracac i ja znow zostane słomiana wdowa.

reklama
Cześć Dziewczynki :-) Byłam u lekarza,jest wszystko ok. Dzieciątko ma dokładnie 18 tygodni i 3 dni. Szyjka jak najbardziej ok. toxoplazmoza ujemna. No i na dzisiaj noszę w sobie DZIEWCZYNKĘ:-):-):-). Mam nadzieję,ze to już się nie zmieni.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry