• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ładne... :-) ja też chciałam na jesień jak już nie mogłam się dopiąć w kurtce ale ta jesień jakaś taka krótka była bo najpeirw było długo ciepło a potem już się zrobiło tak zimno, że wyjęłam płaszcz zimowy :-p

reklama
P1060856.jpgP1060857.jpgP1060858.jpg

Przed następnym weekendem przyjdzie już łóżeczko kupimy nowe biurko i wtedy pokarzę jak wygląda skończony kącik Konradka :-D

Naprawdę ślicznie! ja po weekendzie spróbuję najpierw naszkicować tą moją ciuchcię na kartcę i jak wyjdzie to będę przenosić na ścianę :-p

Uciekam troszkę się pouczyć... :dry:

Ostatnia edycja:
witam buty kupione ale inne niz upatrzone bo tamte pani powiedziala ze mi przeciekna na zime...
a w innym sklepie znalazlam buty i wnie zlazlam i nie zgadniecie za ile az bylam w szoku ze po drodze do rosmana poszlam i kupilam lakier do paznokci paczke chusteczek dla dziecka w pudelku wyciaganym ;-) i zmywacz i zel do kapieli ;-)
a oto buty :
Zobacz załącznik 415098Zobacz załącznik 415099

a ciuszki posegregowane w paczki paczka 56, 62, 68,74-80 i 90+ takie mam rozmiary najwiecej mam 62 ;-) a p.s. rozmiar 62 czasem wiekszy niz 74 niewiem czemu... nierowna numeracja...

fifka wowwwwwwwwwww ale ty masz talent slodziasto pasowalo by mi do lozeczka bo mam safari i komode safari ale u mnie w kąciku bedza zabki ;-) przyklejone ;-) i napis Amelia

Fifka...powtórzę się ŚLICZNIE:-)

Atan to zakupy udane i humorek zapewne poprawiony po układaniu ciuszków:)

A mnie siostra zaprzęgła do pomocy w szukaniu sukienki do slubu. Biorą tylko cywilny i szuka czegoś odpowiedniego.
Mnie sie podoba ta pierwsza:)
Sukienki na wesele - Galeria-Mody.com.pl, Sukienki na wesele

Raaaany dla dziewczynek jest tyle śliczniusich rzeczy :tak: Nic tylko kupować!!!!!
http://allegro.pl/eskimoski-muklukie-kozaczki-0-3-m-i1988131103.html

No mojemu synkowi zdecydowanie w różu byłoby nie do twarzy :szok::-D

Ostatnia edycja:
no zebys wiedziala humor mam ;-) czekam az paznokietki wyschna i robie amdziu bo zglodnialam ;-)
ale szczesliwa jestem ;-) z ciuszkami to tylko segregacja by latwiej potem prac partiami ;-) i prasowac okaze sie mniejsz lub wieksze to po prostu na strych cala szuflada ;-)spowrotem do siatki ;-)

jaka ladna ta sukienka i wcale nie taka droga wow ;-) zdolna jestes w szukaniu ;-)

reklama
hehe kwestia wprawy :-D Większość rzeczy dla maluszka znalazłam w necie , porównałam z cenami sklepowymi i powiem CI ze zaoszczędziliśmy duuużo kasy. Warto poszperać:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry