• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Ja już jestem :-) K już powiedział teściowej żeby nie wysyłała młodego do mnie zobaczymy tylko czy się posłucha...
Byliśmy u weterynarza i jestem lżejsza o 70 zł... ale czego się nie robi dla naszych sierściuchów :-) kupiliśmy jej coś takiego Geulincx Supplexan Dermafit Dog dla psów 125ml - na sierść - zdrowie - dla psów - sklep zoologiczny Animalia.pl i tabletki na odrobaczenie... Juz pierwsza dawka zaaplikowana :-) z tabletkami na odrobaczenie nie było ciekawie ale ten preparat na szczęście pachnie (śmierdzi) rybą więc moja sunia była bardzo zadowolona takim "smakołykiem" :-p

Dobrze że to nic poważnego Ma-g. Coś wiem o wydawaniu kasy na futrzaka;-) Sobie kupuję kosmetyki ze średniej półki ...szampon dla kota 70 zł :-) ale kocham to fiutro bardzo więc nie będę żałowała:tak:

Naszło mnie dzisiaj (bo to w sumie końcówka)i postanowiłam odszukac swoje posty z przed ciąży i jak się dowiedziałam. Popłakałam się ze wzruszenia,wszystkie tak kibicowałyście i trzymałyście kciuki. Ael miała jeszcze mały brzusio ,Ma-g przed testowankiem. Fajnie tak móc wrócić i "przeżyć" te chwile jeszcze raz;-)

Madziarka dawno nie zaglądała . Zostało jej 5 dni do terminu. CIekawe co u niej

Ostatnia edycja:
Iwasku ja sobie też musze zajrzeć...:tak: choć już wiem ze na pewno będę płakać jak bóbr przy tym...

A ja obrazeczki już skończyłam na śnianie :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry