• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dobry:)
Donia śliczna kruszynka:)
Ale mam ku....ice :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Boże moja teściowa potrafi być kochana dosłownie a czasami to mi się wydaję, że jej na mózg padło!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Brat mojego K (ma 5lat) wczoraj wymiotował w przedszkolu i musiała go zabrać i przyprowadziła go do mnie bo na pewno się objadł słodyczy dzień wcześniej i to od tego... dzisiaj poszła z nim do lekarza bo mu nie przeszło i okazało się, że to jakiś wirus a ona zaś go przyprowadziła do mnie :crazy::growl::confused2: jak on mnie zarazi to dostane kur....icy

Faktycznie mało odpowiedzialne,wiadomo że w ciązy nie ma czym leczyć nawet zwykłego kaszlu itd i się człowiek męczy. Ja bym odmówiła na Twoim miejscu kochana. Teraz Ty ..WY jesteście najważniejsi.

reklama
dzieki dziewczyny ;-) no to jak zjem i przyjdzie bratanica idziemy do sklepu a potem segregujemy ciuszki wszystkie bo mam w roznych kartonach i po rozmiarach posegreguje ;-) potem łatwiej prac ;-)

IWASKU głupio mi odmówić... ale sama wie, że teraz jeszcze do teog wszystkiego biorę tabletki na przedwczesny poród i sama mi mówiła, żebym się nie przemęczała a teraz jeszcze mi posyła chore dziecko :dry:

Tym bardziej nie rozumiem . Nie przemęczaj sie kochana i POWIEDZ teściowej że to nie jest najlepszy pomysł .:no:
Niech CI nie będzie głupio!!! Teraz masz prawo a wrecz obowiązek bycia egoistką...masz się o kogo troszczyć!!!!!

Mój Tata wymrażał właśnie tym shoolem i mu zeszły. najlepiej zadzwoń do lekarza i się spytaj, czy możesz tego użyć. A jak nie zapomnę to Ci przeczytam na ulotce co tam wypisali.

Fifka
widać, ze prawa nogą wstałaś, ale żeby aż tak, ze do teścia sama z siebie idziesz ;-)

Ale mnie ta moja ***** pseudokulezanka z pokoju wkurzyła. Wystawia rachunki za śmieci i potrafi pijaków po całej gminie szukać, żeby im odsetek nie naliczać. I dzwoni i cuduje. A wzięła i wystawiła upomnienie mojemu wujkowi mimo, ze wie, że mam z nim bardzo dobry kontakt i mogę za nich zapłacić bo się z nimi często widzę i bym się z nimi rozliczyła. To nieeeeee gęby nie otworzyła i teraz maja odsetki i cuda niewidy do płacenia. Debilka złośliwa.

witam się z rana dziewczęta,

Ael: Ja chciałam tylko ogłosić, żeby się inne nie napalały, że jeżeli 17 grudnia okaże się, że będzie dziewczynka, to umawiamy się na kawę! Taki zięć to by mi się widział:-D

zafasolkuje: Jeszcze chwila i zobaczysz małe, nie denerwuj się, wszystko jest ok.

fifka: ja rozumiem wszędzie, na ochotnika do robót drogowych... ale żeby do teścia??!!

Hahaha cały ranek u niego przesiedziałam i dopiero wróciłam do domu :-D oj bo czasem chce się do ludzi wyjść... a jako że to dosłownie rzut beretem to tylko tam moge sobie iść :tak:

Ale mam ku....ice :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Boże moja teściowa potrafi być kochana dosłownie a czasami to mi się wydaję, że jej na mózg padło!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Brat mojego K (ma 5lat) wczoraj wymiotował w przedszkolu i musiała go zabrać i przyprowadziła go do mnie bo na pewno się objadł słodyczy dzień wcześniej i to od tego... dzisiaj poszła z nim do lekarza bo mu nie przeszło i okazało się, że to jakiś wirus a ona zaś go przyprowadziła do mnie :crazy::growl::confused2: jak on mnie zarazi to dostane kur....icy

Faktycznie mądra nie ma co... mam nadzieję ze nic ci tam nie wylezie...

Magdalena miejmy jednak nadzieję, że nie zaraził Cię żadnym świństwem. A niestety tak jest, że m same musimy mieć oczy dookoła głowy i dbac o siebie bo czasem inni potrafia właśnie taki numery wywinąć.
Trzymam kciuki!!!

miały być zdjęcia dla cioć Magd, to proszę
kluseczka nasza troszkę nadąsana była podczas badania i schowała się za tkanki łożyska
ale usteczka a`la Angelina Jolie są :-D
Zobacz załącznik 414982Zobacz załącznik 414983

Haha jaka śliczna buziulka! Normalnie tylko całować ;* Jestem ciekawa jak mój mały wygląda :-)

No a ja wracam do malowania tych obrazków na ścianie. Później pokażę efekt końcowy :tak:

Aj już i tak siedzi od godziny i zaraz idzie do babci bo za 30 min przyjeżdża małż i jedziemy do weterynarza po jakieś witaminy dla naszej suni bo okropnie jej wypada sierść... tak nienaturalnie. Cały czas się drapię a jak chcemy ją wyczesać to okropnie piszczy... a ostatnio mieliśmy ważniejsze wydatki i z karmy Royal Canin przeszliśmy na Chappi :dry:i podejrzewam, że to od tego, bo jednak taka karma to kiepsko jeśli chodzi o witaminki

Moze to wirus rota ,mam nadzieje że Cię nic nie dopadnie.
Szkoda suni bo widać boli ja skóra,może to jakaś infekcja. Oby to nie było nic poważnego i udało się szybko wyleczyć .

IWASKU mam nadzieje, że nie rota... bo miał już w maju i leżał w strasznym stanie w szpitalu... myślę, że nie jest tak źle.

Uciekam kochane się ubierać bo zaraz małż wróci a młody chce żebym mu gry na komputerze włączyła...

Do wieczorka!

reklama
Donia...sliczna corunia! :-)

ma_gdalena...kochana ja to bym nie pozwolila, zeby maly zostal u ciebie,teraz jestes TY najwazniejsza i powinnas dbac o siebie! ja bym powiedziala tesciowej, ze owszem moglabys przypilnowac malego, ale niestety nie w takiej sytuacji...jakby nie bylo ODGANIAM te wirusy od ciebie, zeby nic cie nie zlapalo:-)!!
mila robiłam prolaktyne była ok tylko sie @ skonczy i do gina mysle ze mi cos pomorze
aha,no to moze stres po prostu...szybciej przyszla to i szybciej nastepe dni plodne sie pojawia:-)

a ja sobie kupilam wreszcie sukienke na swieta...niby zwykla czarna, ale ma cos w sobie i bardzo mi sie podoba, wreszcie bede wygladala jakos do ludzi:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry