• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dokładnie ja też wyliczenia robiłam cuda nie widy i co i jedna kreska jak sobie juz odpuściłam za kilka dni zaczeło mnie mdlic i wogóle i zrobiłam test i 2 kreski tego samego dnia BETA i siedziałam w labolatorium i czekałam na wynik i wyszła pozytywnie.

A tak wogóle bo zawsze sie zastanawiałam jak gin pytał o ostatnia miesiaczke to miałam podac dzień pierwszego krwawienia czy koniec ? ;/

reklama
Wydaje mi się, że pierwszy dzień
Dziewczyny ja sobie nie mogę odpuścić, niestety należę do osób które przez całe życie maja po górkę, o wszystko muszą walczyć, choć raz los mógłby się odmienić...

doberek

czy wy tez spac nie mozecie ja co 2 h lub 4 sie budze... i albo siusiu albo musze sie przewrocic na 2 bok... co to za spanie...ahh

ale mam plan na dzis ide sie wykapac zjesc cos i popoludniu do sklepu obuwniczego bo moze tam beda miec ten rozmiar w innej siedzibie ;-) a potem segregacja wszystkich ciuszkow a mam ich duzo rozmiarami podziele ;-)mam pomocnice bratanice ;-)

Nie to mnie budzi jednie jak pies skomli i budzik w telefonie mojego ja tylko usłysze nawet nie sekunde to już mojego szturcham zeby wstawał

Ale mam ku....ice :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Boże moja teściowa potrafi być kochana dosłownie a czasami to mi się wydaję, że jej na mózg padło!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Brat mojego K (ma 5lat) wczoraj wymiotował w przedszkolu i musiała go zabrać i przyprowadziła go do mnie bo na pewno się objadł słodyczy dzień wcześniej i to od tego... dzisiaj poszła z nim do lekarza bo mu nie przeszło i okazało się, że to jakiś wirus a ona zaś go przyprowadziła do mnie :crazy::growl::confused2: jak on mnie zarazi to dostane kur....icy

Magdalena miejmy jednak nadzieję, że nie zaraził Cię żadnym świństwem. A niestety tak jest, że m same musimy mieć oczy dookoła głowy i dbac o siebie bo czasem inni potrafia właśnie taki numery wywinąć.
Trzymam kciuki!!!

miały być zdjęcia dla cioć Magd, to proszę
kluseczka nasza troszkę nadąsana była podczas badania i schowała się za tkanki łożyska
ale usteczka a`la Angelina Jolie są :-D
Zobacz załącznik 414982Zobacz załącznik 414983

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry