Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Ael: Ja chciałam tylko ogłosić, żeby się inne nie napalały, że jeżeli 17 grudnia okaże się, że będzie dziewczynka, to umawiamy się na kawę! Taki zięć to by mi się widział![]()

Heh no wiesz ja nie wiem nie wiem, chodzi o to, że mamusia kawy w ogóle nie pijaa młody to już ma narzeczoną Olę
No już tyle propozycji dostałam, że powinnam jakiś casting ogłosić na narzeczoną dla Wiktora XD
Już ja tak wystylizuje moje dziewczę, że Wiktor oszaleje na jej pkt
ale za niedługo pojawią się nowi kawalerowie... IWASEK, Fifka i ja też będziemy miały chłopców i to do stycznia najpóźniej ;-) więc będzie jeszcze w kim wybierać 
wczoraj małż poodkurzał, powycierał podłogi a ja leżałam no i dziś wstałam i jest czyściutko :-)No niestety, nie akceptuje żadnej oli..Już ja tak wystylizuje moje dziewczę, że Wiktor oszaleje na jej pkt
![]()
A co jak będzie chłopak???