• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Mineralna są jeszcze taksówki więc się nie przejmuj :-D Ja też bomba zegarowa jestem i mój obecnie w pracy a ja sama w domu :tak:, ale jakoś sie nie przejmuję.

A teraz tak sobie myślę ze chyba przejdę się do teścia, a co zrobie mu przyjemność :-D

reklama
Mój Tata wymrażał właśnie tym shoolem i mu zeszły. najlepiej zadzwoń do lekarza i się spytaj, czy możesz tego użyć. A jak nie zapomnę to Ci przeczytam na ulotce co tam wypisali.

Fifka
widać, ze prawa nogą wstałaś, ale żeby aż tak, ze do teścia sama z siebie idziesz ;-)

Ale mnie ta moja ***** pseudokulezanka z pokoju wkurzyła. Wystawia rachunki za śmieci i potrafi pijaków po całej gminie szukać, żeby im odsetek nie naliczać. I dzwoni i cuduje. A wzięła i wystawiła upomnienie mojemu wujkowi mimo, ze wie, że mam z nim bardzo dobry kontakt i mogę za nich zapłacić bo się z nimi często widzę i bym się z nimi rozliczyła. To nieeeeee gęby nie otworzyła i teraz maja odsetki i cuda niewidy do płacenia. Debilka złośliwa.

Ostatnia edycja:
witam się z rana dziewczęta,

Ael: Ja chciałam tylko ogłosić, żeby się inne nie napalały, że jeżeli 17 grudnia okaże się, że będzie dziewczynka, to umawiamy się na kawę! Taki zięć to by mi się widział:-D

zafasolkuje: Jeszcze chwila i zobaczysz małe, nie denerwuj się, wszystko jest ok.

fifka: ja rozumiem wszędzie, na ochotnika do robót drogowych... ale żeby do teścia??!!

sleep no ja też nie ogarniam, żeby ona tak sama z siebie? prosto do jamy szatana? co za dziewczyna hhaahhhahah ;-)

Kurcze wiecie co z lamiav? co prawda nie nadrabiałam wczorajszego wieczora, ale pobieżnie przeleciałam i nie widziałam jej. Już 2 albo 3 dzień by jej nie było. Dokopałam się od 2 grudnia jej nie ma.

Lamiav odezwij się do nas

Tak samo Lovki ostatnio nie widziałam. jak to tak nieobecność bez żadnego usprawiedliwienia. Tak byc nie może.

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :-)
Kurczę jaki beznadziejny dzień...pada, pada, pada ciemno jak w dupie i murzyna, aż się żyć odechciewa. Jeszcze po pracy do szkoły muszę zaiwaniać...Aż mi się nie dobrze robi jak o tym pomyslę. W ogóle jakiś taki mruk się zrobiłam ostatnio :dry:

Ael: Ja chciałam tylko ogłosić, żeby się inne nie napalały, że jeżeli 17 grudnia okaże się, że będzie dziewczynka, to umawiamy się na kawę! Taki zięć to by mi się widział:-D

Heh no wiesz ja nie wiem nie wiem, chodzi o to, że mamusia kawy w ogóle nie pija :-P a młody to już ma narzeczoną Olę :-D
No już tyle propozycji dostałam, że powinnam jakiś casting ogłosić na narzeczoną dla Wiktora XD

Fasolka, kobito wyluzuj bo odwalisz psychicznie. Będzie dobrze, wyjdziesz od gina i sama się przekonasz.

Laura to już dochodzą do głosu hormony ciążowe :-D

Dzień Dobry
Fasolka trzymam kciuki za wizytę mimo, że wiem na 100%, że będzie dobrze ;-) a może maleństwo rozłoży nogi i pokaże co tam ukrywa... :-)

Fifka no proszę jaki humor Ci dopisuje :-)

Sleepy myślę, że już jest długa kolejka co Wiktorka przed Tobą... :-D ale za niedługo pojawią się nowi kawalerowie... IWASEK, Fifka i ja też będziemy miały chłopców i to do stycznia najpóźniej ;-) więc będzie jeszcze w kim wybierać :-p

Ja też mam dziś dobry humorek :-) zrobiłam sobie śniadanko i siedzę, nawet mi się podoba co do niektórych rzeczy ten mój zakaz robienia czegokolwiek :-p wczoraj małż poodkurzał, powycierał podłogi a ja leżałam no i dziś wstałam i jest czyściutko :-)

reklama
No niestety, nie akceptuje żadnej oli.. :-pJuż ja tak wystylizuje moje dziewczę, że Wiktor oszaleje na jej pkt:-D

No poczekaj niech się okażę, co tam nosisz :-D A co jak będzie chłopak???

Wiadomość od Lamii: "Jakoś leci. Czekam na 19stego bo mam mieć badania szyjki macicy. Do pracy chodzę, nadal męczą mnie te skurcze macicy i zasłabnięcia no i moje hemoroidy nie chcą zniknąć. A poza tym czuję się dobrze." Napisała, że po całej historii z Dziurką ma blokadę chwilową, jak jej przejdzie to wróci bo tęskno jej za rozmowami z nami, ale nie może się pogodzić z tym co się stało.
Macie od niej wszystkie pozdrowienia i całusy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry