• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Ael ekstra zestawienie :tak: Ciekawe do kogo mój będzie podobny, choć już wiem ze charakterek będzie miał pomnie :-D

Magdalena no ja nie miałabym jak prasować, bo stać nie mogę. :sorry2: a wole zeby mąż to zrobił niż teściowa.

Dobra ja idę lulu :tak: Dobranoc!!

A mnie jakoś nie zżera ciekawośc czy mała będzie miała włoski, do kogo będzie podobna . Wogóle jakoś o tym nie myśle .

Na dodatek dziś mój normalnie do pracy i wogóle poszedł ja do łóżka dalej spać a za 3 minuty dzwonek do drzwi otwieram a mój mi oznajmia że sprzęgło poszło...szok a jakbym zaczeła rodzić? ?????

Dzień dobry :-)

Mineralna, to się wstrzymaj z porodem jeszcze trochę, a przynajmniej jak przyjdzie termin, będziesz miała pewność, że sprzęgło w aucie nie padnie ;-)

Ja dzisiaj o 12 mam lekarza, więc czekam na wizytę, oczywiście na niczym nie mogę się skoncentrować :happy2:

reklama
Ja cały dzień praktycznie leże więc się nie przemęczam więc jestem dobrej myśli generalnie nie myśle o tym.

Kurde mam na małym palcu u stopy brodawke i nie wiem jak sie jej pozbyć najchęniej kupiła bym z school taka maść czy co to tam jest ale czy kobieta w ciazy moze to stosowac

ide spać bo usypiam

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry