• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

No kochana ale wiadomo, że to tylko zdjęcie USG, mimo, że 4D ale nadal pozostaje fakt, że mała jest skulona w Twoim brzuszku i nigdy nie będzie wyglądało to dziecię tak korzystnie jak później w rzeczywistości! Ale samo zdjęcie jest piękne i gwiazdeczkę tak ładnie wyraźnie widać, że ja jestem nią po prostu zachwycona!!! :-)

reklama
donia wow ;-) jaka kluseczka ;-) sliczna;-*
ja juz wykapana czekam az sie rem wchlonie ;-)

magdalenko nie denerwuj sie trzymam kciuki by cie nie zarazil&&&&&&&&&&&&&&&&&77

mam pytanko do ciezaroweczek na l4 czy na l4 mialyscie napisane lezec? jak tak to czy wolno mi wyjsc z domu albo pojechac do rodzicow bo jak przyjda mnie sprawdzic to leze a niewiem czy gin cos jeszcze na l4 napisac tzn napisal jakis kod ale niewiem jaki ale chyba to swiadczylo o ciazy...i niewiem czy jestem uziemiona w domku czy moge wychodzic?

Ostatnia edycja:
a jakie miałaś rozpoznanie? z kategorycznym nakazem leżenia?
Mi się wydaje, że na zakupy czy do mamy możesz spokojnie wyjść, a te kontrole to się zdarzają jak ktos "życzliwy" Cię podkabluje :)

Hm... tzn nie ważne co ma napisane na L4, jak jest kontrola to musisz być w domu. Tylko, że w przypadku kiedy masz na L4, że możesz chodzić to ewentualnie możesz wyjść sama do apteki bo jeśli masz leżeć to nawet tyle nie powinnaś robić ;-) ale patrząc bardziej realnie to kontrole z ZUS'u kobietą w ciąży zdarzają się raz na milion przypadków ;-)

on mi z powodu cisnienia i spuchnietych nog przepisal a nie powiedzial ze mam tylko lezec tylko wszystko z umiarem robic wiec zglupialam a l4 nie skopjowalam sobie i niewiem co to za kod wpisywal... jedynie co to spojrzalam rozpoznanie co jest chory moze lezec moze chodzic itd. to bylo 1 czyli lezec... i badz tu madrym... a ja musze kupic mleko majonez i buty chce na zime bo w czym ja bede chodzic jak sie pogoda zepsuje,,,

No ale kod na pewno wpisał "B" bo to oznacza ciążę a dziwne, że wpisał 1 bo zazwyczaj wpisują 2 w ciąży ale to zależy od lekarza.... ale tak szczerze to nie wiem czym się przejmujesz?? :-p

reklama
Laura: ja do 20 któregoś tygodnia schudłam a od 30 przybieram :) więc jeszcze zdązysz przybrać na wadze :)

Atanku: ja jak na praktyki dostałam l4 to tez mi kazał leżec a chodziłam normalnie do szkoły chodizłam do mamy jeździłam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry