• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Fifcia patrz na pokój mojego Leosia :-))) żyrafka ma śmieszny pycholek :P

IMG_1721.jpgIMG_1722.jpgIMG_1723.jpgIMG_1724.jpg

Fasolka gartuluje!!! No i teraz będziesz mogła całej rodzinie pokazać "figę z makiem" :-) tak Ci na hama wmawiali tego chłopca a tu proszę... :-)

Fiona najszczersze kondolencje... ale postaraj się nie denerwować teraz bo widocznie Twój smutek i wszystkie uczucia związane z tą tragedią wpływają na dzieciątko skoro tak Cie brzuch boli. A jak boli to nie ma żartów...

Hej:) jestem tu nowa. Od tego cyklu zaczęłam staranka o córeczkę, tabletki antykoncepcyjne odstawiłam w czerwcu (bralam ponad 6 lat), łykam kwas foliowy, magnez+ wi. B oraz wita-miner, mam nadzieję że się uda, stosuję testy owu ale coś z nimi nie tak bo dziwne rzeczy wychodzą. Przyjmiecie mnie do siebie??

Zafasolkuje GRATULUJE dziewczynki mowiłam ze bedzie dziewczynka nie mylilam sie ;-) :-) super ze wszystko dobrze niepotrzebnie sie tak stresowałas !!

fiona spokojnie bo jak ty zlym humorku to mały tez.. musisz jakos sie pozbierac wspolczuje ci <głaszcze> straty babci wiec jak to jest ja niemam juz zadnej babci ani dziadka.. niestety...

a ja sie obijam ze hej ;-) paznokietki pomalowane ale krzywo kwiatki przykleilam a nie chcialo mi si odklejac ;-) wiec sa krzywo ;-) ale mam dobry humorek przez te buty ;-)

Missbella oczywiscie ze cie przyjmiemy czuj sie jak u siebie pytaj o co chcesz ;-) a ilu dniowe masz cykle regularne ?

magda no no ale fajny pokoik no ja niestety nie umiem malowac a po 2 mam tylko koncik w pokoju swoim ;-) zamiast biurka bedzie lozeczko i komoda ;-)

Ostatnia edycja:
Magda fajne :-D ja ostatnio malowałam pokoik dziecięcy o tak:

P1050020.jpgP1050023.jpg

Zdjęcia tylko zrobiłam przed skończeniem trawy... U siebie chciałam tak tylko kilkoma obrazkami zaakcentować maluszka :-D ale gdybym miała więcej ścian... :cool2:

MissBella co masz na myśli pisząc ze starasz się o córeczkę? To jak zajdziesz w ciaże z chłopakiem to będzie niechciany :no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry