• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
no ponoc jest tak, ze matka czuje co nosi pod seruszkiem i to co piszecie jeszcze mnie w tym upewnia:-) Mineralna, ja sie wcale nie nastawiam na synka, wrecz wolałabym dziewczynke, po prostu tak czuje, ze to syn i tak jak Fifka mówie odruchowo o dzidziusiu per ON :-)moj mąz strasznie chce syna. jutro sprobuje z tą sodą;-) a na razie się zycze Wam słodkich snów i do jutra :-)

Ostatnia edycja:
Mineralna ja też myślałam ze po co tego tyle... ale u mnie na sali w szpitalu dziewczyny rodziły to już wiem co jest NAPRAWDĘ potrzebne... wole to mieć niż potem męża ganiać...

Nala dobranoc ;*

fifka ta lista co szpital kaze zabrac bo znalazlam na stronie szpitala a ja dodatkowo conieco wezme napewno pomadke do ust ochronna bo mi wysychaja strasznie ;-) i mgielke na twaz ;-) i wode niegazowana do picia ;-)

No tylko ja prywatnie rodze to wszystko dostane oprócz kosmetyków dla mnie i stanika do karmienia , kapci ale dla malca wszystko bo to mam w cenie

Fifka ja nie mam takiej listy,... tzn dla mnei wiele się nie różni poza kilkoma elementami ale dla dziecka mam wziąć tylko kosmetyki do kąpieli, szczoteczkę, pieluchy tetrowe i jednorazowe

to fajnie masz ja na nfz rodze niestac mnie i nawet nie wiem gdzie i jakie sa w poznaniu prywatne placowki... wybralam raszei i tam zostane tam sie urodzilam i bede kontynułowac tradycje ;-) i poznalam pania ordynator bo do dentysty chodzi u mnie ;-)

ide obejrzec serial wiec jak co to dobranoc :*

A ja się strasznie zaczęłam stresować przed tym weekendem... i to nie wcale dlatego, że mam masę zaliczeń ale dlatego, że boję się jak to będzie z tym siedzeniem przez tyle godzin... jak w domu siedzę chwilę w takie prostej pozycji to zaraz twardnie mi brzuch... :-( mam nadzieję, ze nic się przez to nie stanie...

Od jutra zaczynam już 35 tydzień... - jak ten czas leci! Jeszcze 3 tygodnie tylko a potem to niech się dzieje co chce... :-) mogę nawet urodzić za równe 3 tygodnie! Przynajmniej miałabym Oliwierka szybciej w ramionach (tak, tak przekonałyście mnie dzisiaj i chyba zostanie Oliwier bo mąż obstaje tylko przy tym imieniu :-p)

A teraz uciekam spać bo muszę budzik nastawić na 6.30 :dry: dobranoc kochane!! :*

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry