• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Wzięłam na próbę zobaczę jak wyglądają takie używane wdzianka i podejmę decyzję co dalej z wyprawką. Te takie neuteralne, więc jak by czasem się Łucja Kornelem okazała to będą pasowały ;-) przynajmniej częściowo bo różowe i kwiatki i tak odpadną.

Ostatnia edycja:
Zafasolkuję myślę, że te używane ubranka będą w idealnym stanie. Taki maluszek ich przecież nie zniszczy :))) A jednak to spora oszczędność. Ael pisała, że jej maluch strasznie szybko powyrastał z małych rozmiarów... :tak:

Zafasolkuję ja te małe rozmiary praktycznie wszystkie mam używane, tylko kilka sztuk kupiłam nowych. Jak mały nałoży je pare razy i będą za małe to i po co... po drugie pewnie jeszcze na odwietkach naniosą tego cała masę...

reklama
hej dziewczynki, ja tak siedze i wymyslam z moim jakie pytania mozemy zadac pani doktor w czwartek. sama nie wiem co tam mozna sie zapytac...ale jak juz place duza kase to wole o niczym nie zapomniec...:-)
dziewczyny, co do tej mojej pracy to prosze wszystkie dziewczyny, ktroe staraja sie o dzidzie dluzej niz pol roku o napisanie do mnie pw z mailem, przesle testy i zaczynam badania. chodzi konretnie o osoby, ktora moga byc nieplodne lub miec z tym problem...tylko dodatkowo z tego wzgledu, ze studiuje seksuologie, to badam jeszcze relacje z partnerem oraz zadowolenie z zycia seksualnego...jezeli ktos sie odwazy to poprosze o zasyp mailow!! te ktore juz zafasolkowaly, ale mialy jakies przygody wczesniej tez :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry