• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Fifka ani mi nie mów o jedzeniu! My z małżem zamówiliśmy pizze mimo, że głodni nie jesteśmy :-D
A ja dostane nową partię ubranek :szok: nie wiem gdzie to wsadzę ale bardzo się cieszę. Moja mama pracuje w piekarni i przychodzi do nich klientka, która niedawno urodziła synka ale, że ważył ponad 4kg to dużo ubranek mu nie pasowało już od samego początku i powiedziała mamie, że jej przyniesie dla mnie :-) ma kilka całkiem nowych niezałożonych a kilka używanych ale zupełnie nie zniszczonych

reklama
Iwasek dziki tłum jest teraz wszędzie. W ubiegłym tygodniu byłam w Arkadii, a dziś w Galerii Mokotów. Takich tłumów dawno nie widziałam... :szok:

Magdalena SUPER!! :-)

ale jestescie kochane wszystkie:-) testy wyslane i dziekuje za pomoc z gory!! jakby ktora chciala jeszcze to pw!
eh, ide sama rozwiazac te testy, bo przeciez mnie tez one dotycza! :-)

No my pojechałyśmy na Marywilską. Nie pcham się juz do marketów,prezenty kupiliśmy wcześniej a na zakupki jedzeniowe moje szczęście jeździ samo . Nie chcę się denerwować że mnie moher wózkiem potraktuje albo dostane z łokcia od zaaferowanej zakupami panci. Chcę doczekać do tego stycznia....;-)

A tak sobie wpadnę do was na chwilę z pytaniem i fajnymi zdjęciami :-D, pytanie: Jak wasi partnerzy zadecydowali o staraniu o dziecko?
Akurat tak sobie gadaliśmy o naszej znajomej, córce sąsiadki, spotkaliśmy ją z narzeczonym jak wracaliśmy ze spaceru. Stali patrzyli na małego i narzeczony znajomej powiedział do niej, żeby zrobili sobie dziecko. Na co znajoma stwierdziła, że jak chce to niech idzie sobie sam zrobić. Wyszło tak, że on chciał ona nie, jeśli mieliby stanąć w tamtym momencie przed taką decyzją. I tak zastanawialiśmy się dlaczego znajoma nie chce dziecka, w końcu oboje pracę mają, są starsi od nas, fakt nie mieszkają razem ale jaki to problem w tym momencie. Na co mój Paweł właśnie spytał ile znajoma ma lat, ja nie wiedziałam, on też. Paweł stwierdził, że może jeszcze nie chce, chce poczekać jeszcze. No bo w końcu on też stary i dopiero teraz zapragnął dziecka. Na co ja skwitowałam w żarcie, że po prostu on na starość zdurniał dlatego.... XD

A teraz zdjęcia na rozbawienie ryjka :-)

Zobacz załącznik 415850Zobacz załącznik 415851

No macie rację! Ludzie dosłownie powariowali!! Ja jak dziś wracałam ze szkoły i przejeżdzałam w Katowicach koło takiego naszego dużego CH SILESIA to po prostu nie wierzyłam własnym oczom :szok: sznur aut do parkingu taki, że ja bym ani nie czekała!!!

Ael mały jest po prostu kochany!!! :-)
A co do pytania to ja w sumie zadecydowałam o staraniu się o dziecko ale oczywiście rozmawiałam na ten temat z mężem... może inaczej... ja po prostu zaczęłam ten temat i pytałam go czy jest pewny, że jest gotowy na to i czy na pewno chce bo dziecko to nie piesek... no ale na szczęście byliśmy co do tego zgodni (jesteśmy z K w jednym wieku 22 lata - a jak wiadomo faceci troszkę później dojrzewają do takich decyzji więc dlatego upewniałam się kilka razy czy aby na pewno tego chce)

Ostatnia edycja:
reklama
Ael jeju jaki kochany!! :-D

Co do pytania to u nas było tak ze jakoś po naszych zaręczynach przestaliśmy używać prezerwatyw. Od tak po prostu (bo ja nie lubię a mój tym bardziej...) decyzja była podjęta troszkę impulsowo... stwierdziliśmy ze co ma być to będzie, mamy warunki no i zamierzaliśmy się pobrać. Tego samego miesiąca zaszłam w ciąże, a po poronieniu to już oboje bardzo chwieliśmy mieć maluszka. Tamta ciąża sprawiła ze w nas obu obudziły sie instynkty :tak:

Magdalena my właśnie popraliśmy ubranka i jutro czeka nas prasowanie... cały pokój jest obwieszony ubrankami (to takie dość duże szuflady wypełnione po brzegi były... - dwa prania po około 5kg...) ja sie zaczełam zastanawiać czy mały choć parę razy te ubranka ubierze w większości... :szok: samych skarpetek mam 12 par... :-D zaszalałam...

Iwasku teraz wszędzie są okropne kolejki... :no:

A ja wlaśnie zrobiłam nowe zdjecia brzuszka! Boże jak mnie wywala! :-D Widać ze mały rośnie!

Brzuszek999.jpg

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry