• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
A tu zestawienie "W bluzkach":
Brzuszek99.jpg

Na początku widać moją ciąże "urojoną" :-D

Magdalena nie wiem czy większy... ale teraz z tygodnia na tydzień bardzo do przodu mnie ciągnie!

Ael..jaki slodziak! przytulaski dla malego od ciotki :* <tuli>
Fifka...ale brzuch:szok: o ja...rzeczywiscie Konradek rosnie jak na drozdzach..na twoim brzuszku pieknie to widac:-)
Iwasek...i co tam ciekawego na marywilskiej? ja moze sie wybiore tam niedlugo poogladac jakies ciuszki:-)

Ael no to akurat fakt ze po tych sterydach Konrad zaczął szybciej rosnąć. Zastanawiam się tylko czy to nie bedzie miało negatywnego wpływu na jego dalszy rozwój,... no wiesz w końcu to chemia :zawstydzona/y:

Dziękuję dziewczyny :* W takim tępie to ja w lutym (o ile donoszę) to będę wyglądałam jak słoń :szok:

witam ;-) juz w domku ;-)

no ael no no ale usmiechy ojojoj zakochac sie mozna w twoim synku ;*

a co do postanowien bylo tak najpierw co jakis czas sie pytalam kiedy chce miec dziecko mowil ze jeszcze nie az w piatek na sobote nocowalismy u moich rodzicow i spoznial mi sie okres no i do meza mowie okres sie spoznia ja niewiem nic mnie nie boli ani nic na okres i mowie moze jestem w ciazy a on wychodzil do pracy i powiedzial i pocalowal mnie dbajcie o siebie i uwazajcie z bananem na twazy a ja z przerażeniem... po poludniu dostalam okres i do niego pisalam smska i od tego czasu kilka dni chodzil snuty taki wypruty smutny itd i ja nie wytrzymalam i sie pytam co jest cos w pracy sie dzieje czy co a on mowi bo ja juz chcialem byc ojcem ja doroslem p.s. wczesniej pytalam sie go jakis miesiac wczesniej czy chce miec dziecko i kiedy " no i ja na to to co za problem odstawiam tabletki i nie biore ich i zaczynamy staranka a on blysk w oczach i czekanie az sie @ skonczy ;-) i sie zaczelo ;-) po 2 cyklu nieudanym byl gotowy na badania bo zaczol sie martwic ze moze to nie zemna cos nie tak tylko z nim i widzialam to w nim ze sie martwi ale w nastepnym sie udalo ;-) i teraz to taki zadowolony i radosny chodzi i caluje brzuszek i do coreczki mowi i pisze mi zawsze jak tam moje 2 piekne kobietki sie czuja itd ;-) po prostu jest tak szczesliwy jak dziecko zabawke wymarzona dostanie ;-)

a co do moich odczuc ja niewiem kiedy bym chciala byc w ciazy ja juz po slubie sie go pytalam a wiadomo teraz to prawie 2,5 po slubie wiec troche ;-) minelo ;-) zanim sie zdecydowal bo ja bylam wstepnie gotowa choc sie balam jak kazdy chyba ;-)

magdalenko wspolczuje tyle siedzenia na zajeciach :*

iwasku no po prostu wszedzie takie kolejki sa... niestety...

pyscek super ze juz po zajeciach jak tam pilnowanie ciuszkow ;-)

zafasolkuje sliczny zestaw ciuszków ;-)

fifka no no ale rosniesz ;-) super wygladasz w ciazy ;-):*

Ael no to akurat fakt ze po tych sterydach Konrad zaczął szybciej rosnąć. Zastanawiam się tylko czy to nie bedzie miało negatywnego wpływu na jego dalszy rozwój,... no wiesz w końcu to chemia :zawstydzona/y:

Kochana jeśli miałyby te zastrzyki być szkodliwe, to by nie aplikowano tych iniekcji kobietom w zagrożonej ciąży. Po to są by ratować dzieciaczkom życia. Nie spotkałam się nigdzie z publikacją twierdzącą, że podanie leków na szybszy rozwój płodu w przypadku zagrożenia miałoby jakiś negatywny wpływ w późniejszym życiu na rozwój dziecka.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry