reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ale temat zapodałyscie, zaraz swojego lekko naburmuszonego do łóżka zaciągne:) chociaz troche obolała po badaniu jestem wizyte miałam o 20:30 niezła godzina na ginekologa co?;) Ale wszystko jest ok, czysto, poprawnie i zdrowo:) wiec kamien z serca:) bo sie jakos bałam, ze bedzie jakis stan zapalny albo inne głupoty... no i powiedział ze dziś, i przede wszystkim jutro to jak bysmy jednak juz teraz chcieli to najlepszy moment na fasole;) troche korci, ale trzeba ochłonąć...Poza tym to przystojny był hihihi...

reklama
Hmmm...tak sie własnie nakrecam...ale jak juz zabawa bedzie to niestety z gumowym przyjacielem:/ Bo moj to typowy samiec jak cos postanowił i ustalil to koniec i teraz jakbym mu powiedziała ze moze jednak nie czekamy to pewnie by do konca nie zrozumial...i ze o co mi chodzi przeciez ustalilismy...;) taki to On jest:)

Własnie mu powiedziałam:)...i jakos nie przekonałam:) A tak na powaznie to sama wiem ze te trzy miesiace to dobrze nam zrobia, i tak to szybciej niz zakładalismy na poczatku, bo tak po cichu to mi sie marzy marcowy albo kwietniowy dzidzius, ale to tak po cichu bo nie ma co przesadzac bedzie wczesniej super bedzie pozniej tez dobrze byle sie udało i byle był zdrowy:) A swoja droga ciekawe jak tam amalfi, cos zniknęła chba sie dobrze bawią hihi:)

No właśnie amalfi chyba działa.
A co do Twojego, ja na twoim miejscu powiedziała bym tak "Masz tego penisa, to zrób z nim pożytek"
Jeśli ma się przeczucie, że teraz akurat wyjdzie to trzeba próbować.

No jak sie połozymy to go tam troche swoimi sposobami ponakrecam...ale naciskac nie bede przeciez nie o to chodzi:) Ale za Was to oczywscie kciuki trzymam, Aelreda to bedzie Twoj drugi cykl stran?Dobrze wywnioskowałam, prawda?

Tak Paluszku, drugi dopiero.
Czasem trochę głupio mi pisać gdy dziewczyny pytają, który to cykl i głupio przecież napisać pierwszy a potem, że testy pozytywne. W sumie wiesz dobre znaki otrzymałam, że mogę tylko trzeba odpowiednio się przygotować i dlatego się nie poddaje :-)

No to dopiero zaczeliscie, oczywiscie ze za pierwszym lepiej niz za drugim, ale powodów do zmartwien jeszcze nie ma...Trzymam kciuki i jestem pewna ze zafasolkujesz nim sie obejrzysz:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry