reklama

Starania po raz pierwszy :)

No ja na pewno zrobie sobie przerwe, zobacze jak teraz bedzie i potem jeden cykl zrobie bez lekow, pewnie ten w ktorym bede w polsce. Zobacze co bedzie, bo od tych hormonow to zwariuje.

lilly no tak bo po dlugim staraniu juz sie mozna zablokowac a jak sie odpusci to sie zajdzie, ja sie staram nie spinac ale nie wiadomo co mi tam w glowie siedzi. A dzis bzykania juz nie bedzie bo sie poklocilismy i moze mi skoczyc i szczerze to mam to w dupie

Ostatnia edycja:
reklama
No ja na pewno zrobie sobie przerwe, zobacze jak teraz bedzie i potem jeden cykl zrobie bez lekow, pewnie ten w ktorym bede w polsce. Zobacze co bedzie, bo od tych hormonow to zwariuje.

lilly no tak bo po dlugim staraniu juz sie mozna zablokowac a jak sie odpusci to sie zajdzie, ja sie staram nie spinac ale nie wiadomo co mi tam w glowie siedzi. A dzis bzykania juz nie bedzie bo sie poklocilismy i moze mi skoczyc i szczerze to mam to w dupie
No widzisz, będziesz w Pl wyluzujesz się i zobaczysz że zaciążysz. Jeszcze będziesz mi dziękować.

chcialabym heheheh ale w polsce wlasnie bede gonic i robic badania wiec o luzie nie ma mowy raczej, ale na pewno jeden cykl odpuszcze z hormonami, oczyszcze sie troche

Amalfi sex po kłótni jeszcze bardziej smakuje :)

& trzymam za Twoje zaciążenie :)
Też znam historię ,że Pani G. kobiecie powiedziała,że nie ma co liczyć,że będzie w ciąży i tak się wydarzyło,że kobieta nosi dziecko pod sercem. Na razie się zmaga ze zgagą i porannymi mdłościami :) ale zaraz będzie wchodzić w drugi trymestr :)

Sąsiad poszedł z psami na spacer :) mam chwilę,żeby poczytać co się działo tutaj :)

zagadnęłam sąsiada o dziecko jedyne co powiedział " ze on się czuję lepiej ze świadomością,że biorę tabletki" :D Że na dziecko przyjdzie odpowiednia pora :D

czekam na niego.. a on z bestiami chodzi po dworze...

czy któraś z Was dzisiaj się stara ?:>

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry