reklama

Starania po raz pierwszy :)

A ja bzikuje... Objawy @/ciążowe mam a do @ jeszcze 6 dni... Ciągle sobie powtarzam, ze nic z tego nie będzie bo śluzu było za mało (wg mnie) ale jednak w głowie rodzi się niesamowita niecierpliwość...

reklama
Oj... straszne to jest... muszę się czymś zająć bo oszaleje... Wkurza mnie to że jajnik mnie tak kuję i boli... Aż momentami zgina w pół...to samo piersi... a jakby tego dzisiaj było mało, zacząmnie boleć brzuch jak na @ i to wszystko razem sprawia ze nie idzie nie myśleć o tym. Dopóki było spokojnie człowiek odganiał te myśli a teraz... :-(

Mierze też temperaturę i utrzymuje się ciągle tak koło 37... a to jeszcze bardziej nakręca... :wściekła/y:

Często jest tak, ze właśnie kiedy człowiek się nie stara to wychodzi :-p

Ja zaszłam przy pierwszym cyklu starań. Testy negatywne, ale czułam że coś jest nie tak... drążyłam, drążyłam i okazało się ze JEST! Czułam to po prostu. Niestety poroniłam...

Później miałam podobnie (w poprzednim cyklu) ale @ przyszła w 38dc, więc zawiodłam się już na tym "instynkcie" że po prostu to się czuje. Ale takie to nie rozstrzygnięte, badań nie robiłam (nie chciałam wiedzieć) więc w sumie nie wiadomo jak z tą fasolką było.

Fifka, ja mam dokładnie to samo, podbrzusze boli jak nie wiem co, więc ciężko się na czymś innym skupić, u mnie są takie jakby skurcze macicy i kłucia jajników, i cycuchy też bolą dziwnie... a co do temperatury, to nie udało mi się mierzyć w tym cyklu regularnie przez sesję na uczelni, ale wczoraj, tzn 19dc, spadła nagle z 36,8 do 36,6...
nie nakręcam się, że to na zagnieżdżenie, bo czytałam, że spadek musi być większy...
A kiedy jest Twój termin @? :D

Na 3 lutego...

No to teraz dałaś mi jeszcze jeden powód do rozmyślań :-D Trzy dni temu NAGLE z 37 spadła mi temperatura do 36.6 a na następny dzień znowu 37.2 i dziś tak samo. Hm....

NIE NAKRĘCAM SIĘ!! WCALE A WCALE :zawstydzona/y:

Szlag mnie trafia bo luby nie chce ze mną o tym gadać :-( Oczami przewraca jak zaczynam mu o "czuciu" ciąży mówić... chce bardzo dzidzie, ale on jakoś się lepiej wyluzowuje..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry