Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
- a NIGDY nie jem śniadań bo po prostu głodna nie jestem - NIGDY. A tu smażona jajecznica, Cebulka na patelnie itp... Więc nie dość ze jem to jeszcze DUŻO jem na śniadanie
Piersi bolą "inaczej". Na bokach jakby spuchnięte i muszę podnosić piżamę bo materiał boleśnie drażni sutki. i sikam... sporo jak na moje 2-3 razy dziennie,taką miałam zawsze normę - choć to takie niepewne bo miesiąc temu miałam podziębiony pęcherz więc może to jeszcze pozostałość. No i po prostu czuję że jest inaczej!Fifka kupujesz nam po dużym ptysiu jak okaże się, że jesteś w ciążyHm... jeśli to było przed wczoraj a owu było 20 styczeń to 4 dni po owu.
Z objawów to jeszcze ból jajnika i "ćmiące" podbrzusze. No i PEŁNOŚĆ, bo woda się we mnie zbiera, ale to równie dobrze na ciąże jak i na okres.

Pozwole sie z aerleda nie zgodzic roznica bedzie duza, pod pacha, w pochwie czy w innym otworze to sa zupelnie inne tempki, poza tym termometr musi byc zawsze ten sam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Najlepiej w pochwietakie glupie pytanie!!!:-)temp to miezymy normalnie czy tam w dole???