reklama

Starania po raz pierwszy :)

no ja też byłam, pierwszy raz coś takiego miałam i się sprawdziło, teraz skoro masz objawy i podejrzenia, to tym bardziej powinnaś się wyluzować i nie testować przed terminem, a kilka dni po @, oszczędzisz sobie stresu

reklama
Przez chwile przeszła mnie myśl...A jutro za testuje! Ale teraz po przemyśleniach wiem, ze to zły pomysł. Później tylko stany deprasyjne bede miała i męża będę wkurzać XD

Głęboki wdech... i czekamy...

Czuję ze jestem, bo duużo się zmieniło! Ale nie na zasadzie - pewnie jestem w ciąży wiec... Tylko te różne sytuacje sprawiły że zaczęłam o tym myśleć - trochę masło maślane, ale mam nadzieje ze rozumiecie.

Wstaje rano i JEM przed pracą :szok: - a NIGDY nie jem śniadań bo po prostu głodna nie jestem - NIGDY. A tu smażona jajecznica, Cebulka na patelnie itp... Więc nie dość ze jem to jeszcze DUŻO jem na śniadanie :eek: Piersi bolą "inaczej". Na bokach jakby spuchnięte i muszę podnosić piżamę bo materiał boleśnie drażni sutki. i sikam... sporo jak na moje 2-3 razy dziennie,taką miałam zawsze normę - choć to takie niepewne bo miesiąc temu miałam podziębiony pęcherz więc może to jeszcze pozostałość. No i po prostu czuję że jest inaczej!

Fifka!!! a mnie się wydaję, że to jednak to :-)nie chcę Cię nakręcać, ale wszystko na wskazuje!!! :D a w którym dc miałaś ten spadek temp? ponoć zagnieżdżenie jest pare dni po owu, tak do 8 dni... i masz jakieś jeszcze inne objawy? i masz może jakiś wykresik tej temp? :D

Fifka trzymam kciuki by to było to a jednocześnie, zajmij się czymś co odwróci uwagę od myślenia o c...... ;-)
Ehh ostatnio chce mi się okropnie spać po jedzonku.
Teraz czekam aż mój luby z toalety mi zejdzie bym mogła się porządnie umyć.

Hm... jeśli to było przed wczoraj a owu było 20 styczeń to 4 dni po owu.

Z objawów to jeszcze ból jajnika i "ćmiące" podbrzusze. No i PEŁNOŚĆ, bo woda się we mnie zbiera, ale to równie dobrze na ciąże jak i na okres.

takie glupie pytanie!!!:-)temp to miezymy normalnie czy tam w dole???
Pozwole sie z aerleda nie zgodzic roznica bedzie duza, pod pacha, w pochwie czy w innym otworze to sa zupelnie inne tempki, poza tym termometr musi byc zawsze ten sam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Najlepiej w pochwie

fifka i lillydelux trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
No to nie pozostaje nam nic innego jak czekać:) termin mojej @ to 4 luty, więc blisko!!! :P staram się nie nakręcać i wmawiać sobie, że nie jestem w ciąży i żebym się uspokoiła, ale to bardzo trudne, a kiedy planujesz zrobić test?

Widzisz amalfi, ja jestem goła i wesoła się tam nie znam. Ja tylko mierzę tempke jak jestem chora...i na tym się kończy :P.
Ja postanowiłam nie mierzyć tempki w nowym cyklu, który się już zaczął :-), tylko wiem kiedy płodne, owulka etc.
A co tam.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry