reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
bedzie dobrze głowa do góry <przytul>
Wiesz tylko kumulacja tych problemów ostatnio jest masakrycznie duża. Boję się co mnie czeka jutro bo widzę, że mój okropny pech rozwija swoją prędkość światła.

takie glupie pytanie!!!:-)temp to miezymy normalnie czy tam w dole???
Bella ale to już wg twojego uznania, tempka będzie bardzo podobna gdybyś mierzyła dopochwowo, pod pachą czy w buzi. Różnicy dużej nie ma. Ja mierzę pod pachą.

Ostatnia edycja:
Ael przestań takie głupotki gadać :) bo przyjadę i nastukam :) Teść będzie dla Was dużym sprawdzianem :) a o staranie się o fasolkę nie zaszkodzi :)

tulę mocno :) M. w wannie siedzi, byliśmy u Jego mamy na dole bo przyjechała Jego chrześnica :) cuuudowna dziewczynka :)

reklama
Madziu dawaj, przyjeżdżaj i lej. Widzisz, ja miałam mordęgę z teściem jak wyszedł ze szpitala i czekaliśmy na przyjęcie na oddział rehabilitacyjny a to wychodziło troszkę ponad miesiąc. Spokój był, jak nie mógł sam za bardzo chodzić i za bardzo robić rękoma, bo jedna mało władna. Ale pod koniec to po prostu dawał nam do wiwatu, zaczął samodzielnie chodzić i zaraz chciał wszystko robić, naczynia myć, pranie nastawiać, sprzątać. Ledwo jedną ręką robi a co druga, a jak nie złapie dobrze równowagi to leci. Poza tym straszny łakomczuch jest i co chwilę musiałam lecieć do kuchni by go z lodówki pędzić bo głodny, a musiała dietę trzymać bo cukier skakał a na insulinie jest. Nie daje sobie wytłumaczyć pewnych rzeczy, autentycznie czasem zachowuje się gorzej niż małe dziecko. Ta jego upartość kiedyś doprowadzi mnie do ostateczności. To nie jest sprawdzian, to jest mordęga z dużą dozą cierpliwości.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry