bellabella
Fanka BB :)
takie glupie pytanie!!!:-)temp to miezymy normalnie czy tam w dole???
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiesz tylko kumulacja tych problemów ostatnio jest masakrycznie duża. Boję się co mnie czeka jutro bo widzę, że mój okropny pech rozwija swoją prędkość światła.bedzie dobrze głowa do góry <przytul>
Bella ale to już wg twojego uznania, tempka będzie bardzo podobna gdybyś mierzyła dopochwowo, pod pachą czy w buzi. Różnicy dużej nie ma. Ja mierzę pod pachą.takie glupie pytanie!!!:-)temp to miezymy normalnie czy tam w dole???
Za dużo tych problemów na raz. Ciągłe jakieś problemy, ciągle coś nowego wyskakuje.Aelreda Ty nie świruj, bo w życiu to co chwile mamy pod góre i niestety zawsze beda jakies problemy...ważne czy Wy jesteście gotowi i czy chcecie miec te fasolke
tam na dole! albo w ustach, ale bardziej miarodajny jest wynik z pochwy, polecam stronę 28dnimiezymy normalnie czy tam w dole???
Oczywiście, że będzie różnica, i to spora... a przy obserwacji cyklu to bardzo ważne... także najlepiej na dole, ew. w buźce :-)Bella ale to już wg twojego uznania, tempka będzie bardzo podobna gdybyś mierzyła dopochwowo, pod pachą czy w buzi. Różnicy dużej nie ma. Ja mierzę pod pachą.
Ja mierzyłam pod pachą tylko, zwykłym rtęciowymOczywiście, że będzie różnica, i to spora... a przy obserwacji cyklu to bardzo ważne... także najlepiej na dole, ew. w buźce :-)