• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

mineralna: to masz super że tak na luzie do tego podchodzisz, ja na samo słowo poród już panikuję, bo ja sie bardzo boje bólu, trzymam za waszą trójkę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Do nas dzwonili znaomi z zapytaniem co robimy na sylwka, tak w ostatniej chwili, moze juz nie mieli co robić i gdzie iść :-), a my juz mamy plany.
Mężuś panieruje krokiety bo ja nie cierpię tego robić

reklama
Lamia: Moja rodzinka tak sie stresuje babcie każą nawet w nocy dzownic jak urodze i wogóle ciekawi sa czy będzie miała włoski i takie tam a ja wogóle nic nie wiem czemu jestem bardzo spokojna

Mój robi strogonowa a ja nie moge go zjeść :(

Witajcie :)
po wczorajszym załamaniu, jak Domi cały dzień przy cycu siedziała, jestem. CZy któraś mi może napisać priva z wieściami, bo nie zdążę nadrobić, a i mi się nie chce. Co u Pyscka, Pok się może pojawiła? Ale mnie ominęło pewnie. A najchętniej przeczytam o nowej fasolce :)

Zostajemy w domu, więc dresy mam już wyprasowane ;-)
Ale, że jestem zajęta gotowaniem z mężem to przyszłam tylko życzenia złożyć.
Mineralna spokojnego i delikatnego rozwiązania Ci życzę &&&&&&&&&&&&&& oczywiście po północy :-)

Kochane wszystkiego najlepszego w Nowym Roku spełnionym mamusiom zadowolenia z pociech, dużo spokoju i zdrowia dla całej Rodziny. Dla zafasolkowanych pomyślnego donoszenia i rozwiązania, a następonie tego samego co spełnionym ;-);-). Dla staraczek życzę szybkiego zaf;-)olkowania, a następnie tego co dlazafasolkowanych i spełnionych.
Wszystkiego dobrego moje przyjaciółki :*

Doniu nie zabrałabym dziecka w taką długą podróż, za duży stres dla dziecka.

Kocica weź jedzonko, jakieś gazety, książkę albo lapka z netem, olejek co by Ci luby plecki masował jak dostaniesz skurczy krzyżowych, aparat, coś do słuchania, wodę, ręczniki papierowe, kosmetyki, szlafrok, klapki, mokre chusteczki, małe ręczniki. To co pomyślisz, że może się przydać weź, nic się nie stanie jak tego nie użyjesz, a Twoja głowa będzie spokojniejsza. A no i telefony!

Sil!!! Pisz co tam u was!!!

No i moja mała niespodzianka dla was kochane :-)

[video=youtube;djJFuIexjYM]http://www.youtube.com/watch?v=djJFuIexjYM[/video]

Tam dobrze żywią akurat ale mój to ma juz wałówke gotowa w lodówce :) chetnie bym lapka wzieła i mam możliwość ale mała tam będzie praktycznie 24h na dobe ze mna więc watpie ze mi sie przyda

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry