reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dziewczynyyyyy skończyłam tą wstrętną pracę zaliczeniową bleeeeeeee. Ale teraz tylko na kasę czekać. I brać się za licencjaty bo to tak nagle wpadło.

Witam nową koleżankę

Truskawcia bicie za niepodzielenie się mikołajkiem a cyca ci dać wielkiego mego mogę do przytulenia na złe myśli :)

Fasolka nooo i z której strony ten twój brzuch większy od mojego to ja nie wiem :-p

magdalena nooo to udane zakupy :)

sleepy torbo i czego nie pokazujesz coś kupiła :-p

sil śliczna ta kruszynka twoja :)

Nooo a mój chłop się namiał jutro urlop :/ jak zwykle ksiądz coś musiał wymyślić wrrrrrrrrr więc zdążymy tylko akurat na usg chociaż tyle a cała reszta zaplanowana musi poczekać bo ponoć ma mieć poniedziałek i wtorek wolne.

reklama
Belka w takim razie trzymam za ciebie bardzo mocno kciuki i wysyłam fluidki! Łap i się starajcie a my będziemy ci kibicować!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Truskawciu jeśli i tempka i testy pokazują ci owu to po prostu macie pecha :-( uszka do góry... moze ty się kobietko blokujesz co? Psychicznie... ja najprawdopodobniej tak miałam bo jak zawiesiłam starania ze względu na pracę zaszłam od razu! :tak:

Netka my czekamy niecierpliwie na jutro!!!!!!! Mam nadzieję ze się już dowiesz!

Ostatnia edycja:
Fifka no my też czekamy z niecierpliwością :)

Dobra dziewczyny ja idę się kąpać i na łóżko bo spędziłam 3/4 dnia na pisaniu tego dziadostwa i ledwie żyję. Do zobaczenia rano :)

kolorowych snów :*

Hello Kochane, w końcu doczytałam jeszcze notki ze starego roku :)
Mineralna i Sil gratuluje córeczek...
Ael dziekuje za zyczenia :)
Atanku co tam Kochana u Ciebie??? Kiedy moge znow na kawke przyjechac???
Pyszczku ciekawa jestem co Ci ten gin powie, oby pomogl :)
Truskawciu nie martw sie, mi w marcu minie rok jak sie staramy, ale nadal walczymy ;-)
Fifciu oby Konradek wytrzymal jeszcze troszke, Ciotka juz go zaczaruje, pytaj sie Ael ze potrafie:tak:
A i witam nowa kolezanke, zycze zdrowka i szybkiego spotkania z dzidzia :)
A ja nic nie pisalam bo net mi nawalal, ale spoznione zyczenia noworoczne:zawstydzona/y:
Buziaki :**

Bojku Neciuszka Ty taka zdolna i ambitna jesteś to może i ja dobiję z Tobą interesu co do mojej pracy licencjackiej bo ja to w ogóle weny nie mam do jej pisania... :-( niby najgorzej zacząć a guzik prawda :-p

Neciuszka- a coś Ty robiła za pracę? Jakaś ja niewtajemniczona :-) ojjj psieplasiam za to niedopatrzenie, już się poprawiam :-D proszę mikołajka: Mikołajek.jpg
Oooo chętnie :-) tulę się do cyca :-D

Fifcia- temp. niby owu pokazuje, ale testy nigdy nie wyszły takie jakie powinny (tak wyraźne) :-(Ale bardzo prawdopodobne, że mamy pecha…:-( jakoś wszystko w życiu u mnie działa felernie :angry:Staram się nie przejmować, ale to nie takie proste i jak widać są czasem takie dni jak ten, że zawyłabym się z żalu:-( ale trza się wziąć w garść :-)

Madziulek- nam w kwietniu minie rok :-( i nie chodzi o to, że się poddaje ( póki co, co to, to nie :-) ) po prostu mam gorsze dni i się ciutkę załamuję :-) wierzę, że w końcu uda Nam się wywalczyć :-)

Ja to mialam dola az sie poplakalam jak dowiedzialam ze znajoma zaszla, caly czas nad podgadywali a okazalo sie ze pierwszym sie udalo... Ale juz mi przeszlo, tylko nie lubie jak przyjezdza i sie tym chwali, bo mnie:wściekła/y: bierze... A od poczatku z nami rywalizuje( nie wiem dlaczego), wiec jest wniebowzieta ze sa przed nami :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry