Neciuszka
Fanka BB :)
Dziewczynyyyyy skończyłam tą wstrętną pracę zaliczeniową bleeeeeeee. Ale teraz tylko na kasę czekać. I brać się za licencjaty bo to tak nagle wpadło.
Witam nową koleżankę
Truskawcia bicie za niepodzielenie się mikołajkiem a cyca ci dać wielkiego mego mogę do przytulenia na złe myśli
Fasolka nooo i z której strony ten twój brzuch większy od mojego to ja nie wiem
magdalena nooo to udane zakupy
sleepy torbo i czego nie pokazujesz coś kupiła
sil śliczna ta kruszynka twoja
Nooo a mój chłop się namiał jutro urlop :/ jak zwykle ksiądz coś musiał wymyślić wrrrrrrrrr więc zdążymy tylko akurat na usg chociaż tyle a cała reszta zaplanowana musi poczekać bo ponoć ma mieć poniedziałek i wtorek wolne.
Witam nową koleżankę
Truskawcia bicie za niepodzielenie się mikołajkiem a cyca ci dać wielkiego mego mogę do przytulenia na złe myśli
Fasolka nooo i z której strony ten twój brzuch większy od mojego to ja nie wiem
magdalena nooo to udane zakupy
sleepy torbo i czego nie pokazujesz coś kupiła

sil śliczna ta kruszynka twoja
Nooo a mój chłop się namiał jutro urlop :/ jak zwykle ksiądz coś musiał wymyślić wrrrrrrrrr więc zdążymy tylko akurat na usg chociaż tyle a cała reszta zaplanowana musi poczekać bo ponoć ma mieć poniedziałek i wtorek wolne.

proszę mikołajka:

Staram się nie przejmować, ale to nie takie proste i jak widać są czasem takie dni jak ten, że zawyłabym się z żalu:-( ale trza się wziąć w garść :-)
bierze... A od poczatku z nami rywalizuje( nie wiem dlaczego), wiec jest wniebowzieta ze sa przed nami