Atan
♥ mamusia Amelki ♥
no iwasek ma na blogu ;-)
https://www.babyboom.pl/forum/blogs/iwasek/lista-optymistycznych-staraczek-2496/
https://www.babyboom.pl/forum/blogs/iwasek/lista-optymistycznych-staraczek-2496/
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kupiliśmy małą lampkę do gniazdka koło łóżeczka, miseczkę na czystą wodę do przemywania twarzy, husteczki z nivea z tym pudełkiem (głównie zależało mi na pudełku żeby się nie wysuszały)i herbatkę z kopru włoskiego dla malucha, kupiliśmy też jedzonko dla mnie do szpitala i dla męża do lodówki...no i kupiłam sobie też majteczki w RESERVED jakbym leżała w szpitalu jeszcxze jakiś dzień albo dwa przed podaniem kroplówki żeby nie biegać z gołym tyłkiem :-) uwielbiam tam kupować bieliznę bo jest naprawdę dobrej jakości.A ja zrobiłam już obiad! Schabowe z ziemniaczkami i z buraczkami na zimno. Pycha! Idę jesćmąż już wrócił
![]()
a mąż będzie musiał cierpieć ze mną... 
fifka: a ile z tych proporcji mniej więcej blach wychodzi ciasta? i nie trzeba go wyrabiać ?
Jeśli chodzi o poród rodzinny to mój sam po tym jak zapytałam czy będzie chciał być ze mną, powiedział ze będzie. Kazałam mu się dobrze zastanowić żeby nie było ze po paru minutach będzie chciał wyjść, bo inaczej to ja poprosze siostrę zeby ze mna była, ale twardo obstaje przy tym ze bedzie od początki do końca![]()

Dwa lata temu byłam z pierwszej ciąży, ale niestety w 9tc przestało bić serduszko naszemu maleństwu. Teraz mamy drugi cykl starań o Kruszynkę i mam nadzieję że Wasze fluidki nam trochę w tym pomogą ;-)
Ja jak leżałam w szpitalu ze skurczami to też jakoś nie pamiętam tego bólu, wiem ze bolało mocno bo traciłam kontakt z rzeczywistością, ale to było coś do wytrzymania... Teraz boli mnie cały czas podbrzusze jak na @... i już sama nie wiem co to znaczy...
Nawet narobiłam sobie naleśników na kolację na które miałam tak ochotę i jakoś mnie to nie ucieszyło...
Jak długo staraliście się o pierwszą ciażę? Wiadomo co się z nią stało? Ja też jedną ciaże poroniłam i jak widzisz już niedługo rodzę mojego synka