reklama

Starania po raz pierwszy :)

Haha koniecznie!! :-D co prawda poczekam na męża bo on najpierw będzie musiał je złożyć, ale na pewno dzisiaj założę pościelki :tak:

Netka albo emocję się udzielają ;-)

reklama
fifka: no to super, jak złożycie to koniecznie się nam chwal:-)

neciuszka: a to dzisiaj ten dzien, będę trzymać kciuki żeby mały/mała pokazało co ma :-)

fasolka: ja to bym torta z orzechami, masą czekoladową zjadła mnaim , idę po piernika przez ciebie ;-)

Mój mąż ostatnio marzy żeby kupić sobie wkrętarkę akumulatorową i to cudo kosztuje około 1200 zł :-) Ale stwierdziła, że narazie nie jest mu az tak bardzo potrzebna, a szkoda żeby gwarancja leciała. W niedziele wybieraliśmy łóżeczka i nagle Zbyszek mówi:
- a to łóżeczko będzie w częściach?
- no chyba tak, przecież w całości tego nie powiozą
- no to zakup wkrętarki jednak mnie nie minie
- tak, kup koniecznie bo tam jest 12 śrubek do wkręcenia.

haahhahahahah ale się uśmialiśmy

Witajcie kobitki :)

Uśmiech wstawiam choć nie jest wesoło...wieczór i noc cała we łzach rwie cholernie...mój zajmuje się małą akurat jestem u mamy i też mnie odciąża bo na teściową nie mam co liczyc jak ona nawet boi sie na ręce ją wziąść...Zaraz przyjdzie położna...pokarm powrócił aż w nadmiarze narazie odciągam bo mam problem z karmieniem małej chyba źle ją przystawiam porozmawiam z położna zobaczymy...mleko mam bardzo żółte mówi mama że to dobrze...

dołańczam zdjęcie małej w foteliku :)

IMG_7132.jpg

Zafasolkuję hahaha dobre :-D to mój ostatnio chciał kupić nową wiertarkę... - nie wiem po kij grzyba mu... po czym zobaczył szlifierkę - kątówkę która wpadła mu w oko i do mnie
-Muszę sobie taką kupić
-No koniecznie tyle rzeczy szlifujesz i przecinasz...
-będe sobie paznokcie szlifował :-D
dobrze że zajarzył aluzję ;-)

Zaraz chyba pójdę robić śniadanie... głodna jestem...

Mineralna śliczna ta twoja malutka!! Aż ci zazdroszczę :-D

Ostatnia edycja:
Kochana mój ostatnio wrócił do domu po pracy i na stole mi wykłada wielkie pudło. Ja się pytam:
- co to jest?
- Ręczna szliferko pilarka kontowa. (na pysku duma i banan od ucha do ucha)
- ale po co Ci to?
- a bo wymyśliłem, ze w tej szafie w garażu dorobię 2 dodatkowe pułki i muszę dociąć płyty
- aha, a ile tych cięć wykonasz?
- 2
- aha

widział, że moja mina mówi sama za siebie ( śmiać mi się chciało z niego na maksa) na co on skomentował
- ale zobaczysz dzięki temu zwolnie ci cała jedną szafkę, będziesz miała na swoje sprzęty ogrodowe
hyhyhhyhy

A teraz jeszcze chce tę wkrętarkę, wiertarkę i jeszcze jakiś duperel, ale nie pamiętam co :-D

reklama
Zafasolkuję tyle ze u nas teraz jest troszkę krucho z kasą, bo duuże zakupy nas czekały, teraz musimy rodzicom pożyczkę oddać z grudnia.. ja znowu kasę następną dostanę za miesiąc i żyjemy z męża wypłaty (nie jest mała, dajemy spokojnie radę). No ale teraz potrzeba wiele innych rzeczy, zaraz 1000zł za moją szkolę... rzeczy dla dziecka jeszcze nie skompletowaliśmy tak na fest... Dlatego takie jego "głupkowate" marzenia mnie bardziej denerwują a nie śmieszą...

Tak jak ostatnio wydał 1000zł na paintballa... postrzelał kilka razy w płot i już mu się znudziło i od znowu sprzedaję... (a wiadomo ze traci bo kupił nowe a sprzedaje jako używane) pobawił sie miesiac... a tłumaczę jak dla dzieciaka zeby na początek kupił co kolwiek używanego zeby tylko spróbować.... ale nie on musi kupić już nowe i dobre... :wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry