reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dzień dobryyyyyyyyyy :-)

Fasolka no nie oleję bo te sklepy w różnych częściach miasta i bez męża i samochodu to sobie mogę nie powiem co.... a brzuch a pfffff zaraz ci tu wypowiem jakiś sparing na brzuchy oooo :-p na szczęście małż powiedział i wypisał wniosek z wolnym na jutro i pon, wt więc się przesunie wszystko.

Truskawcia nooo dziękuję za mikołajka bo to moje ulubione przed świętami zjadłam pół pudełka :D

Sleepy dziękuję za zaproszenie na FB :) noo i ciuszki śliczne

Te co pytały o prace pisane przeze mnie to informuję że piszę na zlecenia zaliczeniówki,licencjaty czy magisterki na tematy którym podołam ;) wczoraj pisałam zaliczeniową na AGH z prawa reklamy w internecie a fuuuu :tak:

Ja chcę już 16!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Ja ci zezwalam iść do domu wcześniej :tak: byle nie za wcześnie bo muszę tu z wami posiedzieć trochę żeby usiedzieć w miejscu do 14 do powrotu męża :-D

Przyszła ci ta pościel? bo pamiętam że pisałaś że jedzie.

Ostatnia edycja:
Wczoraj dostałam maila, ze wysyła przesyłkę, więc liczę, że dzisiaj bądź jutro przyjdzie, bo to kurierem wysyłane.

Ale się poirytowałam. Musiałam iść do kadr walczyć o urlop. Z moich obliczeń wychodziło że mam 3 dni zaległego urlopu, a w kadrach, ze 1. Pani na mnie z mordą, że ona nie będzie szukała w papierach, ze trzeba było sobie zapisywać i takie tam. No to poszłam po mój kalendarz i pokazałam jej kiedy miałam urlop. To Pani się pofatygowała do swojego segregatorka i co? I mi policzyła urlop, o który wnioskowałam w październiku, a na niego nie poszłam bo trafiłam na L4. Co za pipa, o wszystko trzeba się żreć.

Dzien dobry :)
jestem zaspana i zaraz wypiję hektolitr kawy! :-)
A ! no i zapomniałam.. OKROPNIE NIE CHCE MI SIE W PRACY SIEDZIEC :-p
Brakuje mi jakiegos wyjazdu w fajne miejsce na 2 tyg.. ostatnio na takim urlopie byłam w styczniu w podróży poślubnej..wtedy było superancko.. JA CHCE JESZCZE RAZ! (jak to mawiał osiołek z Sherka) :-)

I ja się witam z rana
Fasolka: suerop brzusio, po mału rośnie, ale kobieto gdzie ty maż duży brzuch, chudo wyglądasz, ja w tym czasie to miałam już balon :-)

sil: piękna Dominiczka, fajny miałąś poród, i tak wzruszająco to opisałaś
bellka: witam nową staraczkę i dla ciebie
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

magdalena: co tam kupiłaś pochwal sie fotkami , i te gatki pokaż :-)

slepp: wow ile ciuszków kupiłaś ,super :tak:

neciuszka: ja tez chce zwolnienie z pracy proszę mnie usprawiedliwić u szefa :-)

fasolka: a widzisz, trzeba sobie wszystkiego pilnować, bo nikomu nie można ufac

martocha: to zabierz ,mnie ze sobą bo ja w pracy więdnę jak kwiat i też potrzebuję jakiegoś wyjazdu :-)

Martocha mi też się nie chce pracować

Neciuszka fajna ta pościel :-)
Lamiav ten mój brzuchal rośnie jak szalony, a nie ładnie rośnie ;-)

U mnie w pracy dyskutują o polityce, mam ochotę wyjść z siebie i stanąć obok, bo już tego słuchać nie mogę.

Ostatnia edycja:
reklama
Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry