Neciuszka
Fanka BB :)
Dzień dobryyyyyyyyyy :-)
Fasolka no nie oleję bo te sklepy w różnych częściach miasta i bez męża i samochodu to sobie mogę nie powiem co.... a brzuch a pfffff zaraz ci tu wypowiem jakiś sparing na brzuchy oooo
na szczęście małż powiedział i wypisał wniosek z wolnym na jutro i pon, wt więc się przesunie wszystko.
Truskawcia nooo dziękuję za mikołajka bo to moje ulubione przed świętami zjadłam pół pudełka
Sleepy dziękuję za zaproszenie na FB
noo i ciuszki śliczne
Te co pytały o prace pisane przeze mnie to informuję że piszę na zlecenia zaliczeniówki,licencjaty czy magisterki na tematy którym podołam
wczoraj pisałam zaliczeniową na AGH z prawa reklamy w internecie a fuuuu 
Ja chcę już 16!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fasolka no nie oleję bo te sklepy w różnych częściach miasta i bez męża i samochodu to sobie mogę nie powiem co.... a brzuch a pfffff zaraz ci tu wypowiem jakiś sparing na brzuchy oooo
na szczęście małż powiedział i wypisał wniosek z wolnym na jutro i pon, wt więc się przesunie wszystko.Truskawcia nooo dziękuję za mikołajka bo to moje ulubione przed świętami zjadłam pół pudełka
Sleepy dziękuję za zaproszenie na FB
Te co pytały o prace pisane przeze mnie to informuję że piszę na zlecenia zaliczeniówki,licencjaty czy magisterki na tematy którym podołam

Ja chcę już 16!!!!!!!!!!!!!!!!!!!