reklama

Starania po raz pierwszy :)

truskawcia mialam isc ale jeszcze nie dotarlam ;-) jakos spac nie moge ogladam co smyk ma ;-) z ciekawosci ;-) a tak to bylam 2 raz w wc bo kurcze ta zgaga powoduje ze kaszle a jak kaszle tak energicznie to kurcze wymiotuje... i masz tu babo placek.. pocieszam sie ze zaczelam wlasnie 34tydzien ;-)

reklama
Atanku- Ty widzę się teraz obijasz ;-) i bardzo dobrze! Należy Ci się :-) Jejciuś Ty uważaj na siebie <głaszcze> a nie możesz czegoś na zgagę brać? ;-) Faktycznie, to już 34 tc GRATULACJE KOCHANA :-****

nic mi nie pomaga na ta wredna zgage niestety.. musi byc pusty brzuszek a ja dzis szalala i 2 pizze zjadla wlasnej roboty ;-) i mam nauczke ;-)
a obijam sie spalam do 13 to teaz spac nie moge ;-) maz przyszedl zjadl pizze i spi ;-)

no to witaj w klubie tylko ja nie po pracy ;-) ale szlam spac kolo 1 w nocy a dzis to nawet nie zwrocilam uwagi ze juz 2 a ja mam takie oczy jak wyspany czlowiek ;-) ale w ciagu dnia chcialo mi sie spac ale sie nie dalam i dobrze bo wogle bym nie zasnela ;-)
a jutro na 14 do okulisty a na 17 szkola rodzenia bede sie uczyc kapać dziecko ;-)

pokaze ci jaka mam posciel bez baldachima i ochraniacza ale taki wzor strasznie mi sie spodobal ;-)
po%9cciel%20NIEBIESKA.JPG

Oj ciesz się, że w nocy siedzisz z własnej woli :-D he he właśnie też zerknęłam, że to już druga, zaraz będę musiała iść spać, bo jutro (a raczej już dziś) znów do pracki :-(
Ooo to już będziesz wszystko umieć :-D
Jejciuś, ale słodka pościeka :-D Super wygląda :-D dobry mamusia ma gust :-)
A teraz Atanek z Amelką się na ciocię nie gniewają ale idę spać :-D dobranoc Kobietki :-***

truskawciu my sie nigdy nie gniewamy wlasnie se przypomnialam o sklepie pepco i ogladam ulotke i napisali ze ceny bez podniesionego watu ;-) bede sie musiala przejechac ;-)

dobranoc kochana milej pracy i widze 2 dni do plodnych wiec ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;-) a jutro poznym wieczorkiem bedzie zdjecie brzuszka ;-)

p.s. Amelka tez niespi o 2 bo kopie mame ;-)

reklama
Aaa bo chce mieć jak Wy…:sorry: no wiecie o co chodzi....:hmm: Trochę się martwe, że tak długo nic nam nie wychodzi :hmm:Miałam nawet iść w tym miesiąc do gin. ale nie poszłam… chyba zbyt się boję, że mogłoby coś wyjść:sorry2: Mam gonitwę myśli różnorakich :-(

Ficia & Atan- pewno Wasze chłopy mają gorsze dni, jak ja :-p ;-)

Fifcia- Nam właśnie stuknęło 8 m-cy w grudniu…. na początku starań myślałam, że będę już dawno w ciąży po tylu miesiącach :-( tak pilnuję co i jak, mierzę temp., testy owu też robię, i niby wszystko jest okej, wszystko o czasie a na koniec cyklu wychodzi nic

A oprócz wspomagaczy, byłas kiedykolwiek na badaniach typowych pod kątem braku ciąży? Progesteron, prolaktyna itp?

Fasolka nooo i z której strony ten twój brzuch większy od mojego to ja nie wiem :-p

Nooo a mój chłop się namiał jutro urlop :/ jak zwykle ksiądz coś musiał wymyślić wrrrrrrrrr więc zdążymy tylko akurat na usg chociaż tyle a cała reszta zaplanowana musi poczekać bo ponoć ma mieć poniedziałek i wtorek wolne.
Brzuch z której strony większy?hhmmmmmmm z każdej? Olej plebana i zasuwaj na zakupy, ksiądz Ci nie dostarczy tyle endorfin co wybieranie pierdołek dla maleństwa :-)

Ja to mialam dola az sie poplakalam jak dowiedzialam ze znajoma zaszla, caly czas nad podgadywali a okazalo sie ze pierwszym sie udalo... Ale juz mi przeszlo, tylko nie lubie jak przyjezdza i sie tym chwali, bo mnie:wściekła/y: bierze... A od poczatku z nami rywalizuje( nie wiem dlaczego), wiec jest wniebowzieta ze sa przed nami :(
No to ta znajoma trochę chora jest, a Ty się idiotka nie przejmuj. A jak będzie do Ciebie łaziła i się przechwalała to przestań się z nią spotykać, po co Ci dodatkowy stres?

Siemka z rana :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry