reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ooo Fasolka dzięki przyda się :) a też są owce vel baranki :D

Umrę zaraz nooooooo :( zabija mnie zapach smażonej kiełbasy z jajkiem a mój szwagier żre tylko to prawie i co teraz wstał i mi zasmrodził :wściekła/y:

reklama
Mamy z teściami kuchnie osobne ale obie na jednym piętrze i kuchnia teściowej jest blisko pokoju naszego. A szwagier mieszka nadal. Na wiosnę się przenosi i sprowadza swoją dziołchę do przerabianego właśnie budynku gospodarczego gdzie będą mieli pokój łazienkę i aneks kuchenny. Ale mieszkania całego nie mamy osobno niestety narazie. Teraz będziemy mieli pokój więcej dla siebie jak on się wyniesie a za kilka lat dopiero całą górę. Ogólnie szwagra lubię ale on nie je prawie nic innego niż jajecznica na kiełbasie :/ a teraz ten zapach szczególnie że codziennie muszę go wąchać mi przeszkadza strasznie.

neciuszka: powiedz mu ze go dziewczyna rzuci jak będzie tak jadł tą jajecznice z kiełbasą :-) i ze cholesterol mu podskoczy

fasolka: mnie tez suszy od 2 dni, ale to chyba przeziębienie mnie dopada, i ta opryszczka okropna ,mam wielkie wary fuj

Dzisiaj mój szef ma urodziny, ciekawe czy się rzuci na ciacha dla pracowników ;-)
Ja narazie przeziębienia nie odczuwam, opryszczki tez nie mam ani na jednych ani na drugich wargach. Ale od wczoraj pije jak smok.

Ostatnia edycja:
Lamia haha jemu to nie przeszkadza i jej chyba też skoro zawsze jak zostaje u nas on ją tymi jajkami karmi ;) Dziurka kiedyś powiedziała żeby tyle nie jadł bo mi nie będzie stawał :D

Fasolka oooo no tooo może jakie ciacho ci się trafi ;) ja bym zjadła takiego tortowego jakiegoś

Ja bym opierniczyła jaką WZ-etke lub innego bitośmietanowca mniaaaaaam. U nas jest taki zwyczaj, ze na imieniny ciacha przynosimy, Grzegorza było chyba w poniedziałek, ale on zawsze szampana na urodziny nosił to może i ciacha przyniesie :-)

Truskawwciu i dobra decyzja! :tak: Trzymam za ciebie kciuki!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Pyscek też dobry :-D Mi sie ten też podobał:
1325520163_by_RosyjskieDemotywatory_500.jpg

Sleepy śliczne ubranka! Mi się strasznie dla chłopców podobają te mini koszule! :tak: Można wystroić małego dżentelmena :-D

Donia haha dobre XD

Atanku kopię mamę bo mama spać nie daję :-D Konrad ostatnio nauczył się że w nocy się śpi i w ogóle nie przeszkadza. budzi się dopiero razem ze mną :tak: Ale to bardzo dobrze bo po narodzinach też MOŻE będzie wiedział od czego jest noc :-)

No Netka!! Zaciskam kciuki zaby mały się nie schował i pokazał co między nogami :-D no i oczywiście żeby okazał się zdrowy bo to najważniejsze :tak: a pościelki śliczne :*

Zafasolkuję też śliczne pościeliki :tak: Hm... ja będe potrzebowała jeszcze rożka... :dry:

Ja dzisiaj o 4 walczyłam ze skurczami... noż bolały aż mnie skręcało... później wyczerpana nawet nie wiem kiedy zasnęłam... teraz wstałam i czuję że zaczynają wracać, oj ten mój misiek bardzo chce mamusię chyba zobaczyć ;-)

A właśnie dostałam informację ze dzisiaj dostane łóżeczko!!!!
:-D:-D:-D już jest u białostockiego kuriera więc albo zaraz albo po południu już przyjdzie :-):-)

A no i 35 tydzień idzie!!!!

reklama
Fifka dzień dobry :) a sio a sio skurcze :-D nareszcie będziesz miała łóżeczko najwyższa pora :)

No mam nadzieję że małe pokaże co tam ma, będę marudzić o płytkę tym razem i po cichu liczę że jakaś fotka 3d też będzie ale zobaczymy. Ważne żeby zdrowe było i pokazało się ładnie rodzicom :)

Tylko jakoś w nocy średnio mi było w każdej pozycji niewygodnie a po śniadaniu jakoś tak muli mnie, może za dużo gazowanego ostatnio piłam :sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry