reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Ja was normalnie kiedys pozabijam jeden dzien mnie nie ma a tu juz tyle stron zaległosci:(
Lamiav to musiałabym zdjecie zrobic:)postaram sie jutr zrobic i ci wkleje:D
Magd.a dobrze ze chociaz ci podziekował za pomoc w sprzataniu,
Ael super wiadomosc z iwasek:) tak własnie dzisiaj o niej myslałam:) mam nadzieje ze wysle jakies zdjecie:D
Fifka sliczne te rzeczy co dostałas...:)
Mineralna ale masz piekne dzieciatko:* a jak sobie radzisz z placzem i przebieraniem i wogole ze wszystkim??:) bo to kurcze wszystko nowe:Dja tez mam płaskie sutki, napewno polozna cos zaradzi
ael mam nadzieje ze na ktorejs stronie dalej jest filmik bo ty wogole nie powinnas sie pytac tylko odrazu zapodawac:D
Iwasek ale dupa, ty to biedna masz pecha z tymi szpitalami jak nie jedno to drugie..:(
ael ja pierdyle ale zamieszanie ta kobieta ma racje bo jak sie slituje to dostanie kare a jak nie to prawdopodobnie lek nie zostanie wykupiony..masakra jakas:/kochana zbierzemy wszystkie laski z forum i najdziemy nfz...wiesz ile nas tu jest hahaha:D
sil ona jest boska:)
zafasolkuje sliczny ten twoj brzusiooo:D
Magdalena to zostaje ci rodzic malenstwo:D
Tyle czasu zabrało mi nadrabianie was ze ide spac... dwie godziny musiałam was prawie nadrabiac:D hahaha spijcie slodko:*

reklama
Madziulek- jak Cię lekarz wysyła, to idź :-) tam zrobią Ci wszystkie szczegółowe badania, a tłumaczyć się przecież nikomu nie musisz :-)
Ma_gdalenko- ja Cię widzę :-D
Pyscek- ha ha dobre :-D
Sleepy- super ciuszki :-) i ładną pościel sobie sprawiliście :-) a widzę pi ubrankach, że na synka się szykujesz :-D
Atan- ja wszystko robię w photoshopie :-D
Donia- extra :-D widzę, że i Ciebie się żarty trzymają :-D

Dobranoc wszystkim które poszły spać :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry