reklama

Starania po raz pierwszy :)

Magdalenko też mam nadzieję ze dasz znać co tam się będzie jutro działo!!! Umrę z niecierpliwości!!! :-D

Zaraz pewnie Neciuszka wpadnie z wiadomościami!!!!

reklama
Koniecznie!!! g005.gifg005.gifg005.gif

Kurcze dzisiaj miało być łóżeczko... :-( a ja wciąż czekam... kurier na tym moim zadupiu się zgubił czy jak?

Na pewno dam! Tylko proszę o cierpliwość w razie czego ;-)

A ja mam pytanie do kobitek, które miały robione KTG?? bo piszecie o skurczach w %... i chciałam teraz zapytać czy to tak na logikę, że do porodu ma być 100% czy jak?? :confused: mam nadzieję, że rozumiecie o co mi chodzi :-p

To nie tyle chodzi o te % a o to czy występują one regularnie... niektóre dziewczyny przy 60% miały akcję porodową a u mnie to normalne... Tu masz pokazane jak wygląda KTG typowo ze skurczami porodowymi:

ktg.gif

Aha... zobaczymy co tam u mnie wyjdzie.
Narazie uciekam z małżem do apteki bo am jakieś recepty do wykupienia a potem będziemy robić sesje zdjęciową brzuszka :-) pochwalę się wieczorkiem jeśli będziecie chciały :-)

reklama
witam jednak szkoly rodzenia dzis nie bylo kobieta nie dotarla a polozna pogubila sie i kobiete na jutro umowila wiec jest jutro wiec 2 razy musze jezdzic mozna sie wkurzyc... po kropelkach od okulisty wzrok mi calkowicie nie wrocil do normy wiec bede malo na kompie bo mi oczka placza jak czytam a wy tyle pisaly,....

a magdalenko chce zdjecie ja zaraz dodam swoje ;-) bo 34 tydzien sie zaczął ;-)

Zobacz załącznik 422345Zobacz załącznik 422344Zobacz załącznik 422346dla staraczek naszych od Amelki z brzuszka ​~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

neciuszka czekam na wiesci ;-)&&&

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry