reklama

Starania po raz pierwszy :)

witam jednak szkoly rodzenia dzis nie bylo kobieta nie dotarla a polozna pogubila sie i kobiete na jutro umowila wiec jest jutro wiec 2 razy musze jezdzic mozna sie wkurzyc... po kropelkach od okulisty wzrok mi calkowicie nie wrocil do normy wiec bede malo na kompie bo mi oczka placza jak czytam a wy tyle pisaly,....

a magdalenko chce zdjecie ja zaraz dodam swoje ;-) bo 34 tydzien sie zaczął ;-)

Zobacz załącznik 422345Zobacz załącznik 422344Zobacz załącznik 422346dla staraczek naszych od Amelki z brzuszka ​~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

neciuszka czekam na wiesci ;-)&&&
Piękny brzusio!!!
Ślicznie!

reklama
dziewczyny, jesteście niepoprawne!!! wróciłam do domu o 15 i do tej pory nadrabiałam. Oczywiście zapomniałam co miałam której napisać!!!

Przede wszystkim soglam boszsz jak ja się cieszę, prawie jak to ja bym była w ciązy :-) gratuluję kochana, teraz się uda!!!!

Mineralna jaka ta Twoja Jowitka malutka, dopiero widac to na zdjęciu w foteliku, ale cuuudna

Atan ale masz fajną piłkę, cmooook

Magdalena jeju, trzymam kciuki jutro. Trochę Ci zazdroszczę, że juz zobaczysz maleństwo. Życzę, żeby wszystko odbyło się bezboleśnie

magd.a zajmij się listą, plisss, żeby nie znikła, bo jest superancka

Lilly fajnie, że się pojawiasz. Dziel się z nami swoimi doświadczeniami, bardzo tego potrzebujemy. Ael nie wyrabia sama :-)

A ja dziś mały maratonik rano urządziłam, miałam pobranie krwi - 9 probówek (to chyba honorowe krwiodawstwo było
confused.gif
), a później odczułam pierwszy raz co to są skurcze. A więc wszem i wobec wpisuję się w grupę dziewczyn z przepowiadającymi. Mąż odstawił mnie do domu i tyle by było z załatwiania spraw na dzisiaj
realmad2.gif

Nie było to bardzo bolesne, taki ucisk, ale chodzić się praktycznie nie dało. Z resztą co to za chodzenie z ciężarną to pić, to jeść, to siku i wiszę na ramieniu bo pod górę cięzko
biggrin.gif

No chociaż jedna co się interesuje Atanek :)

No więc psikus i tyle ooo ;) zdjęć nie ma bo ledwie się udało doktorowi pomierzyć co trzeba. Moje szczęście waży 305 gram jest zdrowe ale siedzi nisko strasznie skulone w ułożeniu miednicowym. Doktor powiedział że wygląda mu na dziewczynkę ale pewności nie ma. Trzeba będzie jeszcze zrobić usg za jakieś 4 tyg jak większe będzie. Jutro mam gina zobaczymy co powie bo dziś to był tylko radiolog co usg robi.

neciuszka ja caly czas obstawiam dziewczynke pamietasz ;-) w koncu mialas podobna sytulacje do mnie ze cykl dluzszy i owu pozniej wiec ;-)
wazne ze zdrowe i rosnie ;-)

omg! własnie sie dowiedziałam,że moja znajoma trafiła do szpitala na 20:00 z skurczami (termin porodu miała na 10 stycznia) i już zdjęciami się chwalili przed 22:00...
Podobno sam poród trwał jakies 30 min..Wszystko łącznie z skurczami jakieś 4 godziny :-p

reklama
Witam dziewczyny:)

Nie odzywałam się długo ale was czasem podczytywałam i wiem mniej wiecej co uwas.
Gratuluje nowych dzieciątek forumowych dla Dagne, Sil i Mieneralnej...
Trzymam kciuki za Iwaska, Magde i Fifkę, które są na wylocie.
Gratuluje pięknych brzuszków i dobrze rozwijających się ciąż.

Ja od października,kiedy skonczyłam dwumiesięczną kurację taqbletkową chciałam się starac ale cos nie wychodziło i nawet nie chciałam się angażowac udzielając się na forum i zawracjać wam głowę bo chyba na to siły nie miałam.

Dzisiaj jednak dostałam z mężem trzecią szansę od losu na bycie rodzicem....i zobaczyłam na teście II kreseczki.
Jestem totalnie zaskoczona,bo ten cykl juz posłałam na straty totalnie a tu takie zaskoczenie.

Bardzo mocno prosze o masę fluidków i trzymanie mocno kciuków,żeby te początki przebiegły dobrze, bo oczywiście nie obca mi bedzie panika i strach ale staram się myslec pozytywnie.

Bardzo mocno dziewczyny liczę na wasze wsparcie i dobre słowo:):)

OMG OMG OMG ! :-):-D
OGROMNIE SIĘ CIESZĘ!!! I z całego serca GRATULUCJE i życzę aby wszystko przebiegało tak standardowo dobrze,że aż nudno ;) . Przede wszystkim życzę Tobie spokoju w duszy..abyś się nie stresowała ani nie martwiła. Życzę Ci abyś nie miała powodu do zmartwień przez najbliższe 9 miesięcy :) Niech ten czas okaże się beztroskim, najwspanialszym okresem w Twoim życiu :)

Ale mi się humor poprawił :-D.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry