reklama

Starania po raz pierwszy :)

dziwny to znaczy?

madziulek to ja trzymam&&&&&&&&&& by nie przyszla a moze jutro rano tescik ;-)

ael mialas racje ze bede sie slinic ;-)http://p.*********/i2/p_new/35/13/lezaczek-bright-starts-6835-zabka_0_b.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Madziulka rób rób teściora, ja też chce być już ciocią Twojej fasoliny!!

A nie mówiłam Atanku? W tych bujakach i huśtawkach Bright Stars idzie się zakochać.

Pyscku, mnie jajniki bolały kilka dni po owu jak się okazało w cyklu zaciążonym.

i ja potwierdzam, że w gatkach mokro było a @ ani widu ani słychu, a do kibelka biegałam co chwilę sprawdzać czy @ nie przyszła

Pyscek raczej po owulacji takie są objawy. Działałaś z mężem? :-D

ale ja twierdząc po moim wykresie nie miałam owulki i czekam na @ ... myślę,że te bóle to na zbliżającą się @ ... tak działałam z mężulkiem :-p

dziwny to znaczy?

madziulek to ja trzymam&&&&&&&&&& by nie przyszla a moze jutro rano tescik ;-)

ael mialas racje ze bede sie slinic ;-)

no dziwny jeszcze nigdy takiego nie miałam, przypominał białko kurze i śmierdział :-( czuje przez to dyskomfort :-(

Ael no dobrze, ale u mnie odrzucam to że jestem w ciąży, bo skoro nie miałam owulacji to nie ma szans abym zaszła więc nie wiem od czego to się dzieje... może 6.01 jednak zawita mnie @

Ael no dobrze, ale u mnie odrzucam to że jestem w ciąży, bo skoro nie miałam owulacji to nie ma szans abym zaszła więc nie wiem od czego to się dzieje... może 6.01 jednak zawita mnie @

Dziubo, dziewczynom przesuwały się owulki, przez co myliły się w obserwacjach a potem wyskakiwały z dwiema krechami. Wszystko możliwe. A może tak właśnie dzieje się u Ciebie?
Trzeba wierzyć w ten mały cud na początku nowego roku ;-)

Aj sama nie wiem, boje sie ze bedzie jedna krecha... a po drugie to podbrzusze mnie zbija z tropu :(

Podbrzusze może boleć, nawet jak jest fasolka podbrzusze boli bo organizm przestawia się na ciążę a przecież miał wypadać wstrętny @. I taki ból nawet podczas ciąży możesz czuć w dniach na które akurat @ miałaby wypaść. Mnie też podbrzusze bolało a były dwie krechy.
Jak będzie jedna krecha to przecież wiesz, że wtedy to Cię mocno wytulę co byś mi nie płakała :*

ael powiec mi ktory lezaczek lepszy bo niewiem czy dzwonic do pana czy aktualne na tablica pl bo znalazlam zabkowy bo szukalam go a wszedzie pisze niedostepny a znalazlam zabke i pytanie czy ona taka sama fajna jak ten co ci wyslalam na faceboka ? bo ja juz zgubilam sie ;-)

madziulek mnie brzuszek bolal na okres a okresu brak mokro w majtach podbrzusze kulo i co 2 kreseczki ;-) wiec tescik prosze ;-) bo jak sie uda to wszystkie ciocie mnie odwiedza zmacac brzuszek ;-)

witam jednak szkoly rodzenia dzis nie bylo kobieta nie dotarla a polozna pogubila sie i kobiete na jutro umowila wiec jest jutro wiec 2 razy musze jezdzic mozna sie wkurzyc... po kropelkach od okulisty wzrok mi calkowicie nie wrocil do normy wiec bede malo na kompie bo mi oczka placza jak czytam a wy tyle pisaly,....

a magdalenko chce zdjecie ja zaraz dodam swoje ;-) bo 34 tydzien sie zaczął ;-)

Zobacz załącznik 422345Zobacz załącznik 422344Zobacz załącznik 422346dla staraczek naszych od Amelki z brzuszka ​~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

neciuszka czekam na wiesci ;-)&&&

Brzuszek cudny!! :*

No chociaż jedna co się interesuje Atanek :)

No więc psikus i tyle ooo ;) zdjęć nie ma bo ledwie się udało doktorowi pomierzyć co trzeba. Moje szczęście waży 305 gram jest zdrowe ale siedzi nisko strasznie skulone w ułożeniu miednicowym. Doktor powiedział że wygląda mu na dziewczynkę ale pewności nie ma. Trzeba będzie jeszcze zrobić usg za jakieś 4 tyg jak większe będzie. Jutro mam gina zobaczymy co powie bo dziś to był tylko radiolog co usg robi.

Netka ja już ci pisałam, ale powiem to jeszcze raz! Trzymam kciuki za kolejną wizytę! Oj wstydliwy ten twój maluszek... ale ja i tak wiem ze to chłopak :-D

Witam wszystkich :]

Ktoś się stęsknił za Pysckiem :]

jakie nowe wieści mnie ominęły ?? :confused:

Ja tęskniłam!!!! :*

A ja wróciłam z Auchan! Teraz mogę powiedzieć ze mam ABSOLUTNIE WSZYTKO do szpitala spakowane :tak: i dla siebie i dla maluszka! Byłam w szoku ze w ogóle nie mają pieluszek w rozmiarze 1 :szok: a jeśli już to ogromne paczki :no: no ale jedną taką 24szt udało mi się znaleźć więc super... Do szpitala styknie.

W ogóle chodziłam po sklepie to tak mi brzuch szalał ze myślałam że tam urodzę :-D ale już usiadłam i przeszło! Ja nie wiem co ta moja biedna macica tak szaleje ostatnio...

Żabo podaj linki to Ci powiem

Teraz to juz sama nie wiem... A jak bedzie jedna krecha to przyjade i wytule Mame i Wiktorka :***

Jestem jak najbardziej za :*

Fifciu 24 szt pampersów do szpitala to trochu za mało... szczególnie jak urodzisz wcześniej i mały zostanie w szpitalu dłużej. Ja byłam 5 dni, miałam te małe huggisy i Paweł mi donosił pampersy.

Małego mam na kolanacg a te menda pierdzi mi pod nosem i to nie tak dyskretnie, tylko tak dobitnie jak jego tatuś.....ehhhh.....

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry