Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i ja potwierdzam, że w gatkach mokro było a @ ani widu ani słychu, a do kibelka biegałam co chwilę sprawdzać czy @ nie przyszła
Pyscek raczej po owulacji takie są objawy. Działałaś z mężem?![]()
dziwny to znaczy?
madziulek to ja trzymam&&&&&&&&&& by nie przyszla a moze jutro rano tescik ;-)
ael mialas racje ze bede sie slinic ;-)
Ael no dobrze, ale u mnie odrzucam to że jestem w ciąży, bo skoro nie miałam owulacji to nie ma szans abym zaszła więc nie wiem od czego to się dzieje... może 6.01 jednak zawita mnie @
Aj sama nie wiem, boje sie ze bedzie jedna krecha... a po drugie to podbrzusze mnie zbija z tropu![]()
witam jednak szkoly rodzenia dzis nie bylo kobieta nie dotarla a polozna pogubila sie i kobiete na jutro umowila wiec jest jutro wiec 2 razy musze jezdzic mozna sie wkurzyc... po kropelkach od okulisty wzrok mi calkowicie nie wrocil do normy wiec bede malo na kompie bo mi oczka placza jak czytam a wy tyle pisaly,....
a magdalenko chce zdjecie ja zaraz dodam swoje ;-) bo 34 tydzien sie zaczął ;-)
Zobacz załącznik 422345Zobacz załącznik 422344Zobacz załącznik 422346dla staraczek naszych od Amelki z brzuszka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
neciuszka czekam na wiesci ;-)&&&
No chociaż jedna co się interesuje Atanek
No więc psikus i tyle ooozdjęć nie ma bo ledwie się udało doktorowi pomierzyć co trzeba. Moje szczęście waży 305 gram jest zdrowe ale siedzi nisko strasznie skulone w ułożeniu miednicowym. Doktor powiedział że wygląda mu na dziewczynkę ale pewności nie ma. Trzeba będzie jeszcze zrobić usg za jakieś 4 tyg jak większe będzie. Jutro mam gina zobaczymy co powie bo dziś to był tylko radiolog co usg robi.

Witam wszystkich :]
Ktoś się stęsknił za Pysckiem :]
jakie nowe wieści mnie ominęły ??![]()
i dla siebie i dla maluszka! Byłam w szoku ze w ogóle nie mają pieluszek w rozmiarze 1
a jeśli już to ogromne paczki
no ale jedną taką 24szt udało mi się znaleźć więc super... Do szpitala styknie.
ale już usiadłam i przeszło! Ja nie wiem co ta moja biedna macica tak szaleje ostatnio...Teraz to juz sama nie wiem... A jak bedzie jedna krecha to przyjade i wytule Mame i Wiktorka :***