reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ael Dawaj babo :-D ale weź pod uwagę to czy mój mąż będzie chciał mieć kobitę trzaśniętą :-p

Fifciu idę w Twoje ślady żonko i też uciekam się wykąpać może przejdzie mi ten brzusio :-)

reklama
Fifka a co za pampersy kupowałaś?? Bo z PAMPERS są paczki po 43szt ale to jest malutkie opakowanie, nie ma nawet większych ani mniejszych...

Ael no to już wiesz co Wiktorek ma po tacie... :-)

Chceta zobaczyć naszą sesję?? :-D

Ael Dawaj babo :-D ale weź pod uwagę to czy mój mąż będzie chciał mieć kobitę trzaśniętą :-p

On tyż Cię trzaśnie co by odtrzasnąć lubą to i tak dwa razy oberwiesz. Idź idź się kąpać i proszę mi wrócić z lepszym nastawieniem.

Madziu Wiktor z wyglądu i pewnych zachowań jest tatusiowy, po mnie ma kawał solidnego charakteru XD
I ja chceee sesjeee!

Magdalena kupiłam Haggisy z wycięciem na pępuszek. Wiem ze podobno pampers są lepsze, ale innych jedynek nie było... :wściekła/y: a ja z tymi skurczami tak chodzę i mogę w każdej chwili wylądować na porodówce więc wolałam zeby jakiekolwiek były na początek....

Atanku boska jest ta posciel:)
Neciuszka fajowa ta posciel z aplikacja:)
Mineralna ale ona jest piekna:) jak ja ci zazdrosze i wszystkim co dzieci maja:)
Mi na dniach przyjdzie okres i cos czuje ze przyjdzie ze sie w tym cyklu tez nie udało:(
zafasolkuje u nas to jest tak ze mielismy 36 czy tam iles calowy ten cienki w duzym pokoju, ale moj maz ma faze na gry komputerowe jak dziecko:) i powiedzialam ze nie ma obcji ze ja nie bede miala co ogladac jak podlaczy kompa do tv, a juz jakis czas chcielismy kupic tv do sypialni wiec kupil 42 calowy do duzego pokoju i tam podlaczony jest komp a do sypialni ten drugi:) teraz wlasnie siedzi i gra:D hehe
Grzanka serdecznie witamy:)
soglam uuuuu gratuluje trzymam kciuki&&&&&& i fluidki~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:)
Fifka jesli chcecie ja moge pilnowac listy i sie nie zajac jesli mi pozwolicie:)
jeuzu zeby was nadrobic to jakas masakra:D hehe

reklama
Muszę je wywołać żeby mieć pamiątkę! Bo jak zostaną na laptopie to na pewno prędzej czy później się stracą...

Dziewczynyyyy no i gdzie ten mój stres???????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry