reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
magda: a zapomniał mtobie dopisać ,ze tez miałam mokro i latałam do wc co chwilkę patrzeć czy to @ nuie przyszedł i w tym właśnie cyklu były 2 krechy więc tez trzymama &&&&&&&&&&&&&&&&&7
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za ciebie

fasolka: to współczuję, ja to chociaż cały dzień na dupie siedzę że aż mi odpada, tylko jestem zła bo miałam taki fajny plan z tą stażystką co by mnie wyręczyła w najgorszą robotę, wszystko by miała wyliczone, tylko robienie tych sald mnie dobija, potem wycinanie, pakowanie i jeszcze do każdej teczki wpiąć, wrrr:wściekła/y: chociaż z 2giej strony nie mam chęci zeby mi ktoś obcy na kompie siedział będę go musiała porządnie przeczyścić :-)

KOBIETY IDĘ 10TEGO STYCZNIA DO SZKOŁY RODZENIA NA PIERWSZE SPOTKANIE Z MĘŻEM ALE SIE CIESZĘ

Ja już powoli robię sobie porządek. Swoje ważne rzeczy, które wypracowałam dla urzędu i nic za nie nie miałam oprócz własnej satysfakcji przekopiowuje na pendrive, a następca niech się męczy na starych tabelach. I całą prywatę, która mam na kompie muszę stąd zabrać

DSC_6972.jpg

Czesc dziewczyny:)

Wklejam wczorajszy teścik...:):)
Kiepskie zdjecie ale krwechy chyba widac....
dodam ze wyskoczyły dwie od razu:):)

SLOG: NO KRECHY SĄ JAK SIĘ PATRZY :-), U MNIE BYŁA LEDWIE WIDOCZNA I TAK NIE CAŁKIEM OD RAZU SIE POKAZAŁA .
ale fajnie moze w końcu przełamie się zła passa i teraz same fasolki sie pozypią, jeszcze raz gratulacje :-D

fasolka: no właśnie ja się zastanawiaąłm czy wszystko przekopiować, ale chyba zostawię parę szablonów, róznych pism dla tej co przyjdzie, bo ta dziewczyna to koleżanki z któą pracuję córka i głupio by było jakbym zabrała wszystko, mam nadzieję ze mi rozpierdułki nie zrobi w papierach i dokumentach bo nawet głupio potem będzie zwracać uwagę

Sog jeszcze raz ogromne gratulacje kochana moja :****

Madziula kciuki mocno trzymam &&&&&&&&&&&!!!!

Magdalena pisała, że po 8 przyjęli już ją na oddział. Czekam na odpowiedź i napisałam jej że Fifka tyż w szpitalu.

A Fifkę opiórkałam, ja do tej dziewczyny siły nie mam.....

Młody dał nam wieczorem popalić, znaczy nie płakał ale zrobił bunt i zasnąć nie chciał. Paweł ululał go po 3, ja szykowałam mleko bo cycach pustka bo wcześniej karmiłam. Na razie tylko dwa razy wiercił się i stękał, to wstawałam i wciskałam smoczek i zasypiał...ehh....

U nas tak piźdźi, że wszystko na balkonie gra masakra

Ostatnia edycja:
ael: skoro mały mapo mamusi charakterek to się musi buntować zeby pokazać jaki ma temperament :-), ale współczuję wam bo pewnie zmęczeni jestescie.
A czego mleka nie masz, myślałam ze to leci i leci ;-)
A za co fifke opierniczyłaś ?

reklama
Ja szablony pism zostawiam, ale zabieram takie arkusze kalkulacyjne, które sobie sama zrobiłam do obliczeń dla własnej wygody. Nie mam zamiaru się tym z nikim dzielić. Nikt mi za to nie zapłacił, premii nie dał, to teraz niech liczą tak jak liczyli przed dwoma laty jak mnie tu jeszcze nie było, czyli karteczka i kalkulator :-)

Sog piękne te kreseczki - to musi być znak i fluidki dla reszty staraczek. Taki piękny test na początek roku

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry