reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dzieki kochane:)
Oby to był dobry znak:):)

Lamia juz szkoła rodzenia??? a dopiero co test robiłas.....eh ten czas leci..:):)
Trzymam kciuki za fifkę i magdę:)
NO i madziulek....&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&za teścik:)

reklama
Sog- super teścior! :) Byłaś już na betce? masz jakieś objawy?
Fifka- życzę Ci aby pobyt w szpitalu za bardzo się nie wydłużył..ale zapewne lekarze wiedzą co robia kochana..rozumiem że możesz być zmęczona itd..no ale jeszcze tylko pare-naście dni zostało..

A tak w ogóle to dzień dobry..brzuszek trochę zaczął boleć :-)

slog: sama jestem w szoku, że to już w niedziele będzie 25 tydzie, :-), dopiero się z kreseczek cieszyłam, już miałam mdłości, to usg, zaraz poznanie płci i zanim się obejrzę będę na porodówkę jechać :-D dlatego ciesz się kochana każą chwilą, mój mąż twierdzi ze mam obsesję na punkcie brzucha, bo jak wieczorkiem się kładę przed tv to moge i 5 godzin leżeć z rękami na brzuchu :tak: toż to sama przyjemność,

opierniczyłam całą kostkę białego sera ze szczypiorkiem - mniam teraz mam chęć na coś , tylko nie wiem na co :-D

ael: skoro mały mapo mamusi charakterek to się musi buntować zeby pokazać jaki ma temperament :-), ale współczuję wam bo pewnie zmęczeni jestescie.
A czego mleka nie masz, myślałam ze to leci i leci ;-)
A za co fifke opierniczyłaś ?

Wiecie on dużo nie spał w ciągu dnia, a tu bam, nie idzie spać i koniec. Patrzył się w ścianę i uśmiechał O_o
A po takim czasie niedosypiania organizm się przyzwyczaja i nie czuje zmęczenia.

Mleko mam, ale wtedy przed próbą zasypiania karmiłam go godzinę ponad wcześniej i piersi miałam mięciutkie, a butlę mogę dawać na noc, bo to wiadomo pełnowartościowe mleko i mały może po tym spać naprawdę długo.

Fifkę opierniczyłam za te jej zakupy, pisała przecież że jej wariował i twardniał brzuch to teraz ma baba placek. To, że ma 35 tydzień nie oznacza większego folgowania. Napisałam, że dobrze by było by siadła na dupie i przeleżała możliwie jak najdłużej się da, po to by jednak skrócić przebywanie małego w inkubatorze i w ogóle w szpitalu, po co to dziecku i im?

Wiadomość od Magdaleny: "Szpital fajny i czyściutki. Ja już dostałam łóżko i czekam. Miałam usg i badanie ginekologiczne ale nie wiem czy jest jakieś rozwarcie bo nic nie mówił, zaraz ma mnie mój lekarz prowadzący zbadać"

Ael: a miałam jeszcze pytać o coś ,bo wczoraj mi ze 3 razy pod wieczór twardniał brzuch i tak jakby ,chyba skurcz czułam czy to te braxtona jakiegos tam mogą być ?? czułam leciutki ból , ale taki naprawdę malutki.

no ciekawe która pierwsza czy fifka czy magdalena urodzi :-)?
a moze jeszcze jakimś cudem iwasek je wyprzedzi hihihih

Sog- super teścior! :) Byłaś już na betce? masz jakieś objawy?
Fifka- życzę Ci aby pobyt w szpitalu za bardzo się nie wydłużył..ale zapewne lekarze wiedzą co robia kochana..rozumiem że możesz być zmęczona itd..no ale jeszcze tylko pare-naście dni zostało..

A tak w ogóle to dzień dobry..brzuszek trochę zaczął boleć :-)

Na betke wczoraj jechałam po drodze do pracy ale jak zobaczyłam kolejke w lab na jakąs godzinę czekania to zrezygnowała i stweirdziłam ze to znak.
Przy ostatniej ciazy jak poszłamm na bete to się przejmowałam ze za niska , martwiłam czy urosnie i tylko mnie to kupe stresu kosztowąło wiec teraz odpuszcze chyba i czekam na usg...:):)

A z objawów to miałam zawroty głowy tak jak przy poprzedniej ciązy i do mi dało do myslenia,jajniki cały czas mnie bombardowały od owulacji jak nigdy i brzuch mnie zaczłą pobolewac juz jakis tydzien temu a zawsze przy @ zaczynał mnie bolec na kilka godzin przed krwotokiem....
W sumie bólem brzucha i jajników się zmartwiłam,ze cos się złego dzieje ze mnie tak długo bola i pewnie znów torbiel....
totalnie nie spodziewałam sie tej ciazy i byłam pewna ze organizm płata mi niezłego figla....
jedynie te zawroty głowy...one nie dawały mi spokoju, bo nigdy w zyciu mi się nie kreciło w głowie tylko przy poprzedniej ciązy i teraz....to chyba własnie mój znak szczególny...bo reszte mozna przypisac poprostu zblizającej się @...

Martocha a jak brzusio boli to może jednak wszystko ok i @ przyjdzie nie bawem...trzymam &&&& :)

Ostatnia edycja:
Ael: a miałam jeszcze pytać o coś ,bo wczoraj mi ze 3 razy pod wieczór twardniał brzuch i tak jakby ,chyba skurcz czułam czy to te braxtona jakiegos tam mogą być ?? czułam leciutki ból , ale taki naprawdę malutki.

no ciekawe która pierwsza czy fifka czy magdalena urodzi :-)?
a moze jeszcze jakimś cudem iwasek je wyprzedzi hihihih

No to najprawdopodobniej są skurcze braxtona-hicksa, taki trening dla macicy. Jeśli będzie Cię niepokoiło zbytnia częstotliwość występowania tych skurczy zadzwoń do gin, zapewne poleci Ci branie magnezu.

U Iwaska pewnie szybko Igorek nie wyjdzie, bo temu niespieszno. Ja stawiam, że jednak Magdalena urodzi pierwsza.

Sog! Ale ja myślę, że teraz się będziesz częściej na forum pojawiać, co??? :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry