reklama

Starania po raz pierwszy :)

A z objawów to miałam zawroty głowy tak jak przy poprzedniej ciązy i do mi dało do myslenia,jajniki cały czas mnie bombardowały od owulacji jak nigdy i brzuch mnie zaczłą pobolewac juz jakis tydzien temu a zawsze przy @ zaczynał mnie bolec na kilka godzin przed krwotokiem....
W sumie bólem brzucha i jajników się zmartwiłam,ze cos się złego dzieje ze mnie tak długo bola i pewnie znów torbiel....
totalnie nie spodziewałam sie tej ciazy i byłam pewna ze organizm płata mi niezłego figla....
jedynie te zawroty głowy...one nie dawały mi spokoju, bo nigdy w zyciu mi się nie kreciło w głowie tylko przy poprzedniej ciązy i teraz....to chyba własnie mój znak szczególny...bo reszte mozna przypisac poprostu zblizającej się @...

Martocha a jak brzusio boli to może jednak wszystko ok i @ przyjdzie nie bawem...trzymam &&&& :)

no mam nadzieję że @ przyjdzie szybko! ;) jeszcze nigdy tak na okres nie czekałam :-p.
A co do objawów to podobno to gucio prawda ze im mocniejsze objawy tym mocniejsza ciąża. Masę kobiet w ogóle nie ma objawów a rodzą w terminie tłuściutkie i rumiane dzieci ;) Wiec nie sprawdzaj czy cycki bolą..czy są żyłki czy mdłosci..itd..
relaksuj się teraz i tyle.. sprawdzanie betki w niczym nie pomoże tak naprawdę.. a kiedy USG?

Ostatnia edycja:
reklama
ael: tez pytanie :-) pewnie że się pochwalę niech tylko przyjdzie i się ną nacieszę, to zaraz sfotografuję i będę sie z dumą chwalić nowymi rzeczami .
Muszę powiedzieć ze zakupy dla dziecka to straszna frajda, co tam perfumy, dobry podkład- teraz to nato mi kasy szkoda :-)

fasola: przydał by się jakis dopalacz :-) taki co to by dał powera do pracy.

Wczoraj zrobiłam rundkę po ciuchlandach za kurtką lub płaszczem i nic nie było , ale w niedzielę jadę na giełdę może tam coś znajdę taniego ,

a takie znalazłam na allegro co o nich myślicie :
http://moda.allegro.pl/hit-sezonu-plaszczyk-z-szalowym-kolnierzem-i2029556055.html

http://moda.allegro.pl/kurtka-damska-yessica-rozmiar-42-i1997463205.html
jak nic w niedziele nie znajdę to będę zmuszona któryś zamówić, tylko wcześniej musze znać szerokość w brzuchu żeby sie nie okzazało ze za ciasny a w ramionach za duży

Ostatnia edycja:
ael: tez pytanie :-) pewnie że się pochwalę niech tylko przyjdzie i się ną nacieszę, to zaraz sfotografuję i będę sie z dumą chwalić nowymi rzeczami .
Muszę powiedzieć ze zakupy dla dziecka to straszna frajda, co tam perfumy, dobry podkład- teraz to nato mi kasy szkoda :-)

fasola: przydał by się jakis dopalacz :-) taki co to by dał powera do pracy.

Wczoraj zrobiłam rundkę po ciuchlandach za kurtką lub płaszczem i nic nie było , ale w niedzielę jadę na giełdę może tam coś znajdę taniego ,

a takie znalazłam na allegro co o nich myślicie :
HIT SEZONU - PŁASZCZYK Z SZALOWYM KOŁNIERZEM (2029556055) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Kurtka damska YESSICA rozmiar 42 (1997463205) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
jak nic w niedziele nie znajdę to będę zmuszona któryś zamówić, tylko wcześniej musze znać szerokość w brzuchu żeby sie nie okzazało ze za ciasny a w ramionach za duży

Heh wiesz, ja po świętach zakupiłam sobie droższy tusz bo mnie się wszystkie pokończyły, ale i tak kupowanie dla małego to fajna wręcz zabawa. Jak kupowaliśmy leżaczek to żeśmy mu taki komplecik kupili sztruksowe ogrodniczki i beżowy polarek. I co najlepsze Paweł wyłapał ten komplet i kazał mi kupić...on oszalał na punkcie syna :-D

A z tych kurtek co pokazałaś, to ja bym wybrała pierwszy model , bo ma ładnie zabudowany ten kołnierz i tak fajnie wygląda przed i po złożeniu.

no zobaczymy co mi napiszą o tych płaszacz, bo napisałm do nich maila z prośbą o dokładne wymiary, bo mój brzuch rośnie jak szalony :-) normalne w oczach sie powiększa , w sobotę ważę sie mierzę i fotka brzusia będzie ;-), a moze w niedzielę namówię męża na mała sesję bo ta magdaleny mi sie podobała i fajny pomysł żeby z mężem sobie foty porobić.

Halo halo,
Witam się skoro świt!:-)

Czytałam was na bierząco tylko nie miałam kiedy napisać.. A więc:

soglam: GRATULUJE!! Spokojnych i szczęśliwych 9 miesięcy:)

neciuszka: łeee, to musimy jeszcze trochę poczekać na pokaz małej:) A wołałabyś dziewczynkę, tak?

magdalena: POWODZENIA!! jakieś wieści z pola bitwy??

fifka: Asz ty głupolu.. Zamiast się cieszyć że udało się zatrzymać to ty się pchasz żeby mieć wcześniaka... Trzymam kciuki żebyś jeszcze trochę wytrzymała.. Będziesz mieć młodego przez następne par-naście lat, więc te kilka dni cię kobieto nie zbawi! Z resztą Ael mądrze gada, to nie będę się produkować, bo i tak jej nie przebije;)

lylly: ZDJĘCIA!! Pełno zdjęć chcę!!

Ael: Ty też.. Już dawno nie miałam do czego wzdychać... Filmik był krótki i się nie liczy;P

Nowe staraczki witam i o zdrowie pytam;) Fluidy na dobry początek i oby styczeń był dla was bardzo owocny;) ~~~~~~~~~~~~~~~~

My postanowiliśmy kupić pościel pod koniec stycznia. Teraz cieszę się naszą;)

PS. DZIS ZACZYNAM NOWY TYDZIEŃ:-D:-D:-D

Dzień dobry :-) nie mogłam wyjśc nie odwiedzając jeszcze mojego nałogu czyli forum :-p
całą noc ćmił mnie brzuszek jak na okres ale tak jednostajnie.... dziś wstałam i wydaję mi się, że brzuszek stanowczo się obniżył!! Zauważyłam to gołym okiem ale poza tym czuję ulgę jak siedzę - cycki nie opierają mi się już bezpośrednio na brzuchu!!! A może to sobie wmawiam... :eek: sama nie wiem!
Ze stresu nici! :-p mąż bardziej zdenerwowany niż ja :-p za chwilkę wychodzimy! Jak będę miała jakieś informację to na pewno dam znać ;-)
Miłego dnia :*:*:*:* (bo nie wiadomo czy mój taki będzie :-p)

Madalena jeszcze raz powodzenia i wacaj do nas z całą serią zdjęć przystojniaczka. BUUUUZI

Olałyscie mnie wredotki jedne no może nie wszystkie :P

Ale nie ważne bo mam ważniejsze informacje niż ja.

Fifcia w nocy trafiła do szpitala z porodem ale znów zastopowali kroplówkami wszystko czeka na swoją gin do popołudnia i będą myśleć co zrobić czy wypuścić małego już skoro tak się pcha.

A wogóle to dzień dobry :*

Eh ta Fifka nosi ją a później takie akcje. Niech wraca tu do nas jeszcze na parę tygodni.

KOBIETY IDĘ 10TEGO STYCZNIA DO SZKOŁY RODZENIA NA PIERWSZE SPOTKANIE Z MĘŻEM ALE SIE CIESZĘ

Super gratuluję, ja pomimo że moja szkoła nie była jakaś super to jestem zadowolona bo usystematyzowałam sobie wiadomości, które już wcześniej miałam. Tam mówią konkretnie co jest ok a co fuj :-)

Zobacz załącznik 422599

Czesc dziewczyny:)

Wklejam wczorajszy teścik...:):)
Kiepskie zdjecie ale krwechy chyba widac....
dodam ze wyskoczyły dwie od razu:):)

Najpiękniejszy teścik jaki widziałam :-) bardzo, bardzo się cieszę i jak nic w wakacje będziesz tuliła swojego maluszka. Cmok

Heh wiesz, ja po świętach zakupiłam sobie droższy tusz bo mnie się wszystkie pokończyły, ale i tak kupowanie dla małego to fajna wręcz zabawa. Jak kupowaliśmy leżaczek to żeśmy mu taki komplecik kupili sztruksowe ogrodniczki i beżowy polarek. I co najlepsze Paweł wyłapał ten komplet i kazał mi kupić...on oszalał na punkcie syna :-D

A z tych kurtek co pokazałaś, to ja bym wybrała pierwszy model , bo ma ładnie zabudowany ten kołnierz i tak fajnie wygląda przed i po złożeniu.

Mnie też czekają zakupy "mamine" staniczek, jakaś pomadka bo moja się zagubiła i oczywiście dla niuni Pampersik. Ale jak tu iśc na zakupy jak leje :wściekła/y:
A, Ael dlaczego Paweł schowal Ci wczoraj telefon? Rachunek przyszedł? :-D

Sleepy gratuluje skończonego 23 tygodnia. No jeszcze trochę i będzie 40sty :-D

A zdjęcia dam dam, porobiłam wczoraj telefonem ale jak spał, to nie chciałam mu błyskać lampą. Ale później, młódź się zbudziła idzie matka ogarniać XD

No to najprawdopodobniej są skurcze braxtona-hicksa, taki trening dla macicy. Jeśli będzie Cię niepokoiło zbytnia częstotliwość występowania tych skurczy zadzwoń do gin, zapewne poleci Ci branie magnezu.

U Iwaska pewnie szybko Igorek nie wyjdzie, bo temu niespieszno. Ja stawiam, że jednak Magdalena urodzi pierwsza.

Sog! Ale ja myślę, że teraz się będziesz częściej na forum pojawiać, co??? :-)

No oczywiście ,że bede się teraz pojawiać częściej....:):)

no mam nadzieję że @ przyjdzie szybko! ;) jeszcze nigdy tak na okres nie czekałam :-p.
A co do objawów to podobno to gucio prawda ze im mocniejsze objawy tym mocniejsza ciąża. Masę kobiet w ogóle nie ma objawów a rodzą w terminie tłuściutkie i rumiane dzieci ;) Wiec nie sprawdzaj czy cycki bolą..czy są żyłki czy mdłosci..itd..
relaksuj się teraz i tyle.. sprawdzanie betki w niczym nie pomoże tak naprawdę.. a kiedy USG?

Martocha ale ja żadnych objawów nie wypatrywałam i w sumie gdyby nie zawroty to nawet bym nic nie zaczeła podejrzewac. Teraz nic kompletnie sprawdzam i staram sie byc bardzo spokojna i się oszczedzam.
Tak poza tym to jeszcze trochę nie dowierzam,że się ot tak udało....bo to był naprawdę cud....
co wejde do łazienki to patrze na ten test czy kreski nie zniknęły...a mąż szaleje z radości ja chyba jeszcze jestem przezorna ale z drugiej strony bardzo się cieszę...:)

Na usg chce się wybrac pod koniec przyszłego tygodnia lub na początku kolejnego bo to juz 6 tydzien bedzie i uda mi sie cos zobaczyc mam nadzieje.
A bety chyba wcale nie bede robic skoro dobrze się czuje i nic się nie dzieje....teraz w zasadzie czasami podbrzusze zacmi a tak to żadnych innych objawów....

reklama
slyp: mu będziemy podobnie rodziły a po nas fasolka, a dużo tez będzie kobiet które w sierpniu zaciązyły chyba z 5 :-)

doniu: no właśnie dowiem sie czegos nowego w tej szkole no mi mąż jeszcze się wdroży i upewni w decyzji bycia ze mna na porodówce, takze juz nie moge sie doczekac

wiecie co ale mnie zrobił zamojski zakład komunikacji, mam tylko autobus zaraz po 15stej do domu, a potem aż o 17.30 a w tamtym roku miałam chociaż co 45 minut, po pracy idę do babci bo muszę ją nakarmić i podac leki i miałam być w domu pio 16stej a tak wychodzi ze będe na 18 tsa, co za bez sens, juz dzwoniłam do nich z zapytaniem dlaeczgo tak, no ale decyzja nowgo prezesa, trzeba jakąś petycję pisać

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry