Neciuszka
Fanka BB :)
Cześć babeczki.
Zakupy wczorajsze w sumie uważam za nie udane, ciuszki były przebrane już zostały same bez przeceny i wkońcu nic nie kupiliśmy bo nam się nic nie podobało albo za drogie było.
Odwiedziliśmy komis do którego nam nie po drodze było zawsze i jedyne co zakupiliśmy to ten sprzęcior
Zobacz załącznik 429314
No a dziś harówki ciąg dalszy :] i już wiem że się nie wyrobię jak chciałam
wczoraj cały wieczór przeleżałam z bolącym brzuchem.
Zakupy wczorajsze w sumie uważam za nie udane, ciuszki były przebrane już zostały same bez przeceny i wkońcu nic nie kupiliśmy bo nam się nic nie podobało albo za drogie było.
Odwiedziliśmy komis do którego nam nie po drodze było zawsze i jedyne co zakupiliśmy to ten sprzęcior
Zobacz załącznik 429314
No a dziś harówki ciąg dalszy :] i już wiem że się nie wyrobię jak chciałam
wczoraj cały wieczór przeleżałam z bolącym brzuchem.
mąż mi dużo pomaga z tym pisaniem ale i tak się wyrobić nie mogę bo późno mi podawali tematy prac zanim książki zdobyłam i ten szpital to pisze pisze i kuńca nie widzę a powinni dostać do piątku. Ale się nie wyrobię dla jednej osoby i chyba będę mieć to w poważaniu i dostanie kilka dni później jak coś. A w kolejce jeszcze męża praca ale jego kazał na koniec zostawić i się umówi z gościem że później mu dostarczy też.
ten problem mam cały czas nie tylko na początku ciąży. jak mnie już bardzo bolał brzuch to brałam nospe, wtedy mnie rozkurczało :-)
Patrzę ze zakupy nieźle idą, zaraz będziecie mieli wszytko