Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
magda.a: ja nie wiem nic o tych badaniach bo nie robiłam , to nie pomoge niestety
magdalena: a w ogóle to jak u ciebie z pokarmem, bo jak oprócz nacięcia krocza przy porodzie to najbardziej boje sie karmienia ze nie będę miała mleka
szycie też nie boli, jedynie takie nie przyjemnie ciągnięcie ale nic strasznego, a rana po szyciu - też da się przeżyć ;-) nie jest to ból nie do wytrzymania tylko troszkę utrudniający chodzenie i siedzenie na początku ale już po 2-3 dniach jest dużo lepiej ;-) także naprawdę nie ma się czego bać!!
o dziwo nie lubi pić z butelki
jezeli pojdziesz do jakiejs przychodni na NFZ to specjalisci powinni ci dac bez problemu. kochana a co ty wkraczasz w spolecznosc staraczek?dziewczyny czy, któeś z tych badań można zrobić na nfz, albo są częściowo refundowane ?
TSH, LH, FSH, Prolaktyna, Testosteron ?

Dlatego, ze mi tak dziwnie pokazuję tą owulacje.... wczoraj zamieściłam zdjęcia moich testów od 14 do 19 dc. i nigdy kreska testowa nie była o takim samym odcieniu jak kreska kontrolna tylko jaśniejsza... a dzisiaj jest 20 dc i nadal odcień jest jaśniejszy... Już nie wiem co się dzieje tym bardziej, że biorę Clo....Sun a dlaczego nie te z Allegro?? ja kupowałam dokładnie te za złotówkę razem z testami ciążowymi i testy owu idealnie się sprawdziły! Używałam ich 2 miesiące przed zajściem i idealnie bez wątpliwości wykazywały kiedy była owulacja... W pierwszym miesiącu co prawda mogę się tylko domyślać ale w drugim pięknie pokryło się z temperaturą...
Słyszałam troszkę o tym, ale poczytam jeszcze o tym... :-)Ja używałam mikroskopu owulacyjnego. trochę droższy bo 89zł, ale wystarcza teoretycznie na 2 lata użytkowania. Możesz sobie sprawdzić
dziewczyny czy, któeś z tych badań można zrobić na nfz, albo są częściowo refundowane ?
TSH, LH, FSH, Prolaktyna, Testosteron ?
zrobię dziś po kąpieli z prezencikiem od cioć to wyślę! Co prawda zawsze kąpiemy małego o tej porze ale jak teraz w końcu zasnął to poczekam chociaż do 20.
no i obowiązkowe muju myju, jak ja pogodze potem mycie dzidzi i męzulka 
jezeli pojdziesz do jakiejs przychodni na NFZ to specjalisci powinni ci dac bez problemu. kochana a co ty wkraczasz w spolecznosc staraczek?![]()
tzn. kocham się tak,żeby nie zajść