Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cześć dziewczyny :-) Pamiętacie mnie jeszcze?
Dawno się nie odzywałam, ale musiałam dojść do siebie. Choć trochę ochłonąć.
Ale przyznam, że troszkę Was podglądałam, więc jestem raczej na bieżąco![]()
Sun7 co Ci będę pisać. Staraliśmy się tak długo i nic, że postanowiłam sprawdzić co jest nie tak. I już wiem - mam zespół policystycznych jajników i nie będzie prosto. Jak mawiają lekarze "bardzo długa droga przed nami". Moja lekarka dała nam jeszcze jeden cykl na starania (z CLO 2 tabl. / doba) i jak nie wyjdzie mam iść na laparoskopię. Moja mamuśka (która jest lekarzem) powiedziała mi, żebym nie nastawiała się, że po CLO wyjdzie, bo raczej nie wyjdzie. Więc teraz z utęsknieniem czekam na laparoskopię. I mam nadzieję, że w końcu uda się wywołać owulację, której nie ma![]()
Sun7 USG jest pewniejsze niż testy domowe. Więc możesz wierzyć swojej ginekolog
Ja raz miałam sytuację odwrotną - test domowy wyszedł i był jednoznacznie pozytywny, a USG pokazało zupełnie coś innego. I bądź tu człowieku mądry![]()
Kurczę przykro mi :-(.... Trzymaj się jakoś.... Może ten zabieg pomoże....
Nam te starania też ciężko idą... W lutym idziemy z mężem do Kliniki Leczenia Niepłodności i zobaczymy co tam nam powiedzą... Sama już nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć... Biorę Clo a paski owu nic nie wykazują... tzn. jest widoczna kreska, ale nie bardziej niż kontrolna... ale to dziwne, bo moja P. gin przez USG powiedziała, że owulacja jest....

Jesteście szczęściarami :-)Cześć dziewczyny :-) Pamiętacie mnie jeszcze?
Dawno się nie odzywałam, ale musiałam dojść do siebie. Choć trochę ochłonąć.
Ale przyznam, że troszkę Was podglądałam, więc jestem raczej na bieżąco![]()