reklama

Starania po raz pierwszy :)

Wiesz też jakoś nie za bardzo jestem przychylna do Bobo testu, przy strumieniowych się męczę, a najbardziej podchodzi mi Quick Vue :-D

julieet ja kupuje żółty Bobo test.

reklama
hello

zoszka- ale wieści,krechy są jak byk widoczne!!!! wielkie gratulacje!!!
fifka jak tam dziś? jakieś nowe objawy???
aelreda co do termometrów to lepsze są elektroniczne!!
po pierwsze,wskazują dokladniejszy pomiar,nawet do 2 miejsc po przecinku (zależy jaki kupisz) po drugie szybciej się mierzy! w pipie taki zwykły mussisz trzymać ok. 10 minut,a elektroniczny Ci pika jak już jest pomiar skończony.
ja wczorja się chyba czymś zatrułam,w nocy mi było zajebiście niedobrze,spać nie moglam... teraz też czuje brzuch,jakby coś tam we mnie sidzi....bleee pewnie to te kanapki wczorajsze,ktore zjadłam od mojej Czeszki.....

Amalfina- czekamy na relation :D

A ja robilam juz wszytskie i juz wybieralam pod katem czulosci, kolorow jakie mi sie podobaly a w koncu moje II krechy zobaczylam na zwyklaku z allegro :D Takze jak maja byc II krechy to sie predzej czy pozniej pojawia. Choc wiadomo ze lepiej kupowac te najczulsze wlasnie BOBo test niebieskie.

ja też jestem ZA bobo niebieskim:) ponoć najlepszy

a w sumie to jak jesteś w ciaży to większość testów pokaże II kreski tylko zależy kiedy się je robi:) za wcześńie - nie wyjdą

ja też robiłam bobo test niebieski...a zeby sie nie nameczyc przy strumieniowym, można tez nasikac do pojemniczka i sie wtedy zanurza koncówke testu...na opakowaniu tez jest opisana ta gruga metoda ;)

Ale co prawda to prawda, jak ma coś wyjsc to wszedzie wyjdzie :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry