reklama

Starania po raz pierwszy :)

rzekłabym ze 13-sty tydzien już trwa :) 12-sty skończyłam w piątek :)

A czuje sie tak samo jak w 5 tygodniu czy 9-tym...czyli bez zmian-ciąza bez objawowa :) no może delikatny ból piersi pozostał.... tylko waga ruszyła do góry i talia znikneła na rzecz prostokata :/

reklama
BC- no mam nadzieje ze tak zostanie i ciesze sie ze brak objawów mnie nie strsuje jak nie które ciężarne ;) Ja dziękuje Bogu że idzie tak miło i przyjemnie :) Oby poród był równie ławty i potem dzidzia nie wymagająca...i w ogóle życie bajka :)

u ciebie tez czas leci..dopiero była 4-ty tydzień a tu juz 6-sty Ci leci :)

Big spokojnie, będzie pęcherzyk i będzie na pewno zapełniony Twoim cudem :tak:

Mój mi oświadczył, że jutro ojcu powie jak wróci ze szpitala, że się staramy, a ten ma w tym momencie szybko do siebie dochodzić.

Ostatnia edycja:
Co do testow to robilam bardzo roznymi juz, ale wiem ze bobo niebieskie sa najczulsze i je sie staralam kupowac, tyle ze w tym cyklu mialam w koncu trzy rozne: bobo 10 animil 20 i bobo zolty 25. w 30dc zrobilam bobo niebiesi bo najczulszy i nic, a 33 te pozostale dwa i wyszly, takze sie obrazilam na te bobo, albo byl felerny, albo rzeczywiscie beta skoczyla na dniach. W pierwszej ciazy w 30dc wykryl mi taki rozowy o czulosci 25 a bobo robilam nastepnego dnia i pokazal druga wyrazna kreche.

BC ja w 6t1d widzialam samo jajo i zarodka wlasciwie nie, ale trzymam kciuki moze u Ciebie bedzie inaczej!! Ja teraz zamierzam w 7tyg sie wybrac, bo chce uslyszec bijace serduszko i tylko na tym mi zalezy i w sumie uwazam ze lepej tak niz zobaczyc jajo i potem znow czekac na serducho;]

Wiecie, dobrze że powiedziałyście o Bobo teście niebieskim, bo nawet nie wiedziałam że taki jest :-p
Na przyszłość taki będę kupować i mam nadzieję, że w przyszłości już tylko raz. ;-)

reklama
BC ja w 6t1d widzialam samo jajo i zarodka wlasciwie nie, ale trzymam kciuki moze u Ciebie bedzie inaczej!! Ja teraz zamierzam w 7tyg sie wybrac, bo chce uslyszec bijace serduszko i tylko na tym mi zalezy i w sumie uwazam ze lepej tak niz zobaczyc jajo i potem znow czekac na serducho;]
Wlasnie dlatego ja bylam na usg dopiero w 7t6d i bylo juz wszystko pieknie widac. Ale moze u ciebie BC ciaza jest troszeczke starsza niz myslisz i juz zobaczysz cos wiecej...na dniach sie okaze:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry