reklama

Starania po raz pierwszy :)

A mnie zaczął boleć brzuch :( w sumie nie tak @ ale muszę normalnie chodzić w rozpiętych spodniach bo inaczej tak mnie coś w środku uwiera ze szok. No i wciąż czyściutko :-) Chyba nie wytrzymam i jutro zrobię teścik!

Big ja miałam pustą ciąże i lekarz powiedział, ze w większości przypadków widać od razu czy ten pęcherzyk to TEN dobry czy nie. Bo podobno brakuje wtedy jakiejś otoczki, nie znam się na tym, ale tak mi mówił. Ja robiłam USG u innej lekarz to powiedziała ze jestem w ciąży dała zdjęcie i kazała przyjść za miesiąc. Po 2 tyg zaczęłam krwawić i szybko poszłam już do innego (bo tak termin pasował) i było już pusto. I gin już po samym zjęciu wiedział, ze to pusta ciąża i dziwił się ze tamta mnie o tym nie poinformowała. Fakt zdarzają się wyjątki, ale z reguły się to sprawdza podobno.

reklama
BC-jakos samo zlecialo do 7tygodnia. Poza tym pisalam ci ze mi zalezalo aby zobsczyc bijace serce wiec wiedzialam ze musze swoje odczekac aby wszystko bylo widac...poszlabym wczesniej i co by mi to dalo? Dalej nie bylabym niczego pewna:)

Chyba jutro zaryzykuje. To będzie 26dc. Nawet jak wyjdzie negatywny nie będę się załamywać :-D Załamie się najwyżej w 3 miejscach jak @ dostane...

reklama
Na Bete to muszę poczekać na wypłatę :-D bo jest koniec miesiąca a mój dopiero w tym miesiącu zaczął prace. A testy mam w domu więc nic mi nie szkodzi spróbować :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry