reklama

Starania po raz pierwszy :)

Witam dziewczyny:)
Fifka, zazdroszcze! :-p masz piękne fasolkowe objawy jak widzę :-) ja to tylko same objawy na @.... :( także chyb a nici z tego cyklu... ale Ty rób jutro koniecznie testa! :) i pochwal się jutro od razu :-)

reklama
Niepokoi mnie tylko ból podbrzusza. Co prawda jest inny niż na @ ale boli. Czuje macice,ale nie skurcze tylko ucisk... chodzę cały dzień z rozpiętym rozporkiem :-p (bo wtedy nic nie boli) Jak się nachyle uciska mi brzuch i od razu takie przeczucie - "Aaaa siku muszę!"

Ciao!!! A wy nie macie przypadkiem kupionych juz wozkow dla tych moich trojaczkow???????????????????????????:szok:
Nie spieszcie sie tak!!!!!!!!!!!!!!!!
zoszka gratki, zazdroszcze standardowo!!!!

Co do testow to ja jeszcze nie mialam przyjemnosci testowac, wiec nie doradze i raczej chyba nigdy nie zatestuje, nie bede musiala..

Nie jest duży, w każdym razie nie taki duży jak na @ no i przede wszytkim zjade mi się nieco inny. Nie taki promieniujący a bardziej punktowy i tylko przy nacisku.

Oj amalfi głupoty gadasz, niektórzy musza po prostu troche dłużej na pewne wydarzenia czekać i tyle...Głowa do góry i zbieraj juz kase, bo trojaczki to nielada wyzwanie:)

heheh kase to ja mam, poza tym w tym kraju jak urodze trojaczki to bede miala jeszcze wiecej. Pieluchy za darmo leczenie za darmo wszystko za darmo!!!!!!!!!!!! Wiec wozek se sama kupie. Tylko wolalabym juz przestac gadac o tych blizniaczkach, trojaczkach itd

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry